سلام
کار خوبیه تاپیک جداگانه!
ان شاء الله که بهترین انتخاب می کنید
اما من نظرم اینه که چون میخواید سرمایه گذاری کنید از اختصاصی استفاده کنید
بحث اصلی رو تاپیک جداگانه ان شاء الله
درپناه وراه حق موفق و موید باشید
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کار خوبیه تاپیک جداگانه!
ان شاء الله که بهترین انتخاب می کنید
اما من نظرم اینه که چون میخواید سرمایه گذاری کنید از اختصاصی استفاده کنید
بحث اصلی رو تاپیک جداگانه ان شاء الله
درپناه وراه حق موفق و موید باشید
یا حق
نیوک مطمئنن آخرین گزینه ای هست که من سراغش خواهم رفت . بهترین گزینه وردپرس هستش از نظر من .
بدون شک wp
داداش من بستگی داره برای چه کاری میخواهید راه اندازی کنید؟ من خودم به شخصه با وردپرس و نیوک و جوملا و ... کار کردم.. چرا دروغ انصافا همشون آشغالی بیش نیستند.. واقعیت رو باید قبول کنیم هیچ کدومشون اصلا کامل نیست..یعنی شما از هیچ کدوم اینا نمیتونی یکجا انتظاراتت رو برآورده کنی.. دنبال یک چیزی هستی تو وردپرس پیدا میشه... دنبال یک چیز دیگه هستی تو نیوک پیدا میشه.. دنبال یک قالبی تو جوملا پیدا میشه..خدایی خود من سر همینا نابود شدم آخر فهمیدم سروته همشون یک چیزه... گفتند وردپرس سئو بهتری داره.. سایت زدم وردپرس رنک که نگرفت هیچ سقوط آزاد رنکینگ کرد... با نیوک سایت دارم هردفعه عشقش میکشه یک روزه 20 -30 هزار الکسا کم میکنه میشه سلطان سایتها کمتر از 24 ساعت سقوط آزاد میکنه میشه ته جدول... واسه همین بیخیال سئو و سیستم مدیریت شدم..چسبیدم به هدف اصلیم.شما هم همین کار رو کن.بچسب به هدفت و بیخیال سئو و ... شو. ببین واقعا چی دوست داری بزنی بر اساس همون سی ام اس انتخاب کن.. وردپرس وبلاگی بیش نیست.حالا بخوای هرجوری طراحیش کنی!! نیوک رو تا الان فقط نسخه 8.2 رو خودم قبول دارم..که البته راضی هم نیستم و اجباری روشم..نسخه جدید در دست ساخته انشالا که نسخه خوبی در بیاد... جوملا واقعا عالیه و شبیه یک سایت حرفه ای و شکیل هست اما واقعا پنلش سخته استفادش..
حالا شما ببین واقعا چی میخوای بزنی سی ام اس رو انتخاب کن..
مسلما وردپرس بهترین انتخابه ! واقعا دنیای جدیدی خلق کرده وردپرس !
سيو بیشتر بسته به خودتون هست
پلاگین ها-پوسته و محتوا از عوامل اصلی تاثیر گذارند.
وردپرس و مووبل تایپ پیشنهاد میشه
Movable Type از نظر سئو برتری خاصی نسبت به وردپرس نداره . تنها چیزی که داره Ping دادن به صورت اتوماتیکه که اونم میشه توی وردپرس به وجود آورد .
ولی وردپرس هزاران امکانات دیگه داره که میشه به عنوان بهترین CMS سئو انتخابش کرد . هزاران پلاگین و پوسته و امکانات بیشمار ...
وردپرس و دیگر هیچ
اصلا هم حرف اونیکه گفت وردپرس وبلاگی بیش نیست را قبول ندارم