با مورد سوم همکاری داریم و مشکلی تا الان وجود نداشته
همونطور که ملاحظه میکنید بنده در جمله ی بالا فقط نظرم رو گفتم و حرفی از تایید یا عدم تایید نزدم پس هرگونه مشکل چه در صورت خرید و ... برعهده ی خودتون خواهد بود
نمایش نسخه قابل چاپ
با مورد سوم همکاری داریم و مشکلی تا الان وجود نداشته
همونطور که ملاحظه میکنید بنده در جمله ی بالا فقط نظرم رو گفتم و حرفی از تایید یا عدم تایید نزدم پس هرگونه مشکل چه در صورت خرید و ... برعهده ی خودتون خواهد بود
هاست نتورک از همه بهتره
اینم خوبه :)
شرکت پارسا سرور ایرانیان/سرور مجازی
من از سرو آی تی سرویس دارم خوبه پاسخگو هستند.
اون سه تا دیگر باهاشون کار نکردم.
من مدتی هست از سرو ای تی استفاده می کنم و راضیم
اتفاقا از همین انجمن هم باهاشون اشنا شدم
میخواستم هاست بگیرم مشاوره میخواستم ... ساعت 3 نصفه شب س م س دادم سریع جواب دادن!
با سلام سرور آی تی خوب هستن -راضیم بد نبوده
بقیه رو اصلا کار نکردم
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام و عرض ادب
من خودم در حال حاضر از سرور آي تي سرويس دارم و 100 درصد تاييد ميشن .
علاوه بر كيفيت بالاي سرويس ها اون چيزي كه براي يه كاربر مهمه ، به نظرم ، پشتيباني قوي سرويس دهنده هست كه الله وكيلي پشتيباني سور آي تي عالي هست و تمام تيكت ها رو كمتر از 5 دقيقه جواب دادن و اخلاق تمام كارمندان شركت شون هم عاليه و كاملا پاسخگو هستند .
در مورد بقيه شركت ها هم اطلاعي ندارم و باهاشون كار نكردم
يا علي
مچکرم از اظهار نظرتون...یک گزینه حذف شد..بین سه گزینه دیگر گیر کردم..حرفه ای ها و قدیمی های این انجمن هم اگر یکی را بیشتر از بقیه تایید میکنند بفرمایند.چیزی کم نمیشه از کسی..من ی تاپیک زدم در مورد درخواست سرور که از بنی اونا این سه چهار گزینه رو جدا کردم.حالا بین اینها موندم.لطفا اگر چیزی میدونید بگین.این چند ماهه بازیچه دست این وی پی اس فروشا شده ایم و ضرر دادیماینم بگم نیاز به منابع کافی دارم و پشتیبانی خوب .. و البته قدرت فنی بالا...زمان و حوصله داشته باشه سوالاتم رو جواب بده و یا یه چیزی ازش یاد بگیریم
سلام
ببخشید نمیخوام به شخصی یا ... جسارت بشه
بنده هم با تایید کاربران از یک سرویس دهنده سرورمجازی سرور گرفتیم.از شانس ما سرور ایشون به مشکل برخورد و ما ازشون انتقاد کردیم.
همه با رفتار نیک و ... ازشون تعریف میکردند اما برا ما برعکس بود.
شاید اسمشو میشه گذاشت شانس یا شایدم هم ....
پیغام خصوصی تون رو چک کنید!
این تاپیک یهویی یه کم مشکوک شد! البته خوب طبیعیه!
4 پست پشت سر هم و یک شکل و در یک بازه زمانی از سرور آی تی تعریف کرده !!!! :71: خوب تابلو بازی در نیارید دیگه