بله دیگه میشه
اما باید این فایل را از روی وی پی اس دانلود کنید روی کامپیوتر خودتون !
با نصب برنامه ای مثل wamp وی پی اس شما مثل یک هاست معمولی میشه که هر چیزی داخلش بخواهید میتونید دانلود کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز امکانش وجود داره فقط شما باید صفحه ی ریموت دکستاپ رو که باز کردید opthion رو بزنید تو قسمت local resource روی گزینه ی more کلیک کنی و با زدن تیک driver و ok کردن و باز کردن سرور درایور های کامپیوتر شخصیتو توی mycomputere سرورت مشاهده کنی که هر ی خواستی تو درایورات بریزی البته با سرعت اینترت خودت
دوستان توضیحاتی که دادن دقیقا مربوط به سوال شما میباشد
شما هر چیزی رو بخوای از وی پی اس انتقال بدی روی رایانت
باید دانلود کنی باز
ولی اگه بخوای بدون دانلود انتقال بدی!!!!
باید
زنگ بزنی به دیتا سنتر و بگی یه فلاش بندازه رو سرورت و بعد بریزه رو قلاش و برات پست کنه :D :-p
لطفا اسپم ندید من جواب سوالشونو دادم اگه اون کارو کنه هارد کامپیوترش میوفته روی سرورشنقل قول:
باید دانلود کنی باز
باید
زنگ بزنی به دیتا سنتر و بگی یه فلاش بندازه رو سرورت و بعد بریزه رو قلاش و برات پست کنه :D :-p
اگر بلدید که توضیح بدید اگه نه چرا شخص رو گمراه میکنید؟
باز باید دانلود شه ولی با سرعت بیشتر از اونی که خودش دانلود میکنه
اینی که توضیح دادین تو ایران غیر ممکنه مگر فایلی به اندازه 2مگ
این جواب بهتر هستنقل قول:
باید دانلود کنی باز
باید
که اینم ممکن نیست
دوست عزیز نیاز نیست کلاس بذاری
همه کامل توضیح دادن و شما کاسه داغ تر از آش نشو
اونایی که گفتن راحتتر از مال شما بود و اینکه اگه هارد رو شیر کنه رو سرور یه فیال 100مگابایت باید تا شب بشینه تا بیاد
اما من یه راهی برای شما یاد میدم که فکر نکید واسه خودتون انیشتن هستید
بعد اینکه هاد رو شیر کرد خیلی راحت میتونه بره و از وی پی اس درایوی که اینترنت دانلود میجر روی اون دانلود میکنه بزار ه روی همان درایور های شیر شده
خیلی راحت و با سرعت بالاتر دانلود میکنه
ابته بگم که در مورد فیلم و موسیقی جواب نمیده
خوش باشی
باید دسترسی ایجاد کنید واسش
دوست عزیز شما اگه بلد بودی توضیح میدادی نیازی به کلاس گذاشتن هم نیست ایشون سوال کرده بود چجوری منم توضیح دادم اگه بلد بودی توضیح میدادی نه اینکه به شوخی جواب بدی با فلش بفرستن لابد شما اصلاعات رو با فلش براتون ارسال میکنن دیگهنقل قول:
دوست عزیز نیاز نیست کلاس بذاری
همه کامل توضیح دادن و شما کاسه داغ تر از آش نشو
اونایی که گفتن راحتتر از مال شما بود و اینکه اگه هارد رو شیر کنه رو سرور یه فیال 100مگابایت باید تا شب بشینه تا بیاد
اما من یه راهی برای شما یاد میدم که فکر نکید واسه خودتون انیشتن هستید
بعد اینکه هاد رو شیر کرد خیلی راحت میتونه بره و از وی پی اس درایوی که اینترنت دانلود میجر روی اون دانلود میکنه بزار ه روی همان درایور های شیر شده
خیلی راحت و با سرعت بالاتر دانلود میکنه
ابته بگم که در مورد فیلم و موسیقی جواب نمیده
خوش باشی
پس شما که بلد نیستی اظهار فضل نکن
بچه ها دمتون گرم متوجه شدم بعدشم این قدر بی احترامی نکنین ازتون خواهش میکنم:53:
شما هنوز متوجه نحوه استفاده Remote نشدی و فکر میکنی اون هارد خودته که داری دانلود میکنی :71::71: