پاسخ : درخواست IP Valid برای سرور از مراکز پخش!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iam
جناب sajad این چه حرفیه که میزنید واسه یک مدیر انجمن هاستینگ (مدیر ارشد) واقعاً عیبه
حرفی که میزنید غیر ممکن است
واقعاً عجیبه دوسته من یعنی شما از رنج آیپی متوجه نمیشید هر آیپی مال چه کشوری هست ؟
Google
hostiran ip : 79.175.165.7
این جزو ساده ترین مباحث شبکه و هاستینگ است که هر رنج آیپی مربوط به کشور خاصی است و whois که گرفته میشود با توجه به رنج آیپی نام کشور در whois نمایش داده میشود و
این اطلاعات برای آیپی در جای خاصی مشخص نمیشود
فقط نام isp است که قابل تغییر است و فقط هم از طریق تامین کننده پهنای باند قابل تغییر است
پس بدانید که کشور و ... Whois غیر قابل تغییر است و اگر قابل تغییر بود کلاه برداریهای سنگین انجام میشد
و اگر من اینکار رو برای شما انجام دادم چطور ؟
آقا ببینید اگه از vpn استفاده بشه آی پی ولید باید از خارج بگیرن اونم با یه آپلینک خوب که نمیصرفه
فقط نام isp است که قابل تغییر است و فقط هم از طریق تامین کننده پهنای باند قابل تغییر است==دقیقا از همین طریق میشه و از راه های دیگه هم امکانش هست
تو همین انجمن یکی بود سرور از دیتاسنتر آلمان گرفته بود whois رو کرده بود به نام خودش (خودش مث من و شمایی که isp نداریم. گرفتید چی میگم؟ )
خودم هم یبار از این کارا کرده ام !
چون دیده ام میگم که امکان پذیر هست !
حتی شما از همین هاست ایران ip اختصاصی بگیر بعد بیا با هم باهاشون صحبت میکنیم همون کشور سوئد رو برات بکنن ایران ! نظرت چیه ؟
سودان کجا بود دیگه ؟! زیر ساخت شبکه ندارن اونا!
Sweden = سوئد !
عجب گیری کردیما! هر کسی می یاد یه چیز میگه گفتم کسانی که بلدن وقتی اطلاعات ندارن پلز اسپم نگنید یه سوال کردما!!!!
فقط جواب دوست خوبمون iam به منطق نزدیکتره!
اما بازم فکر نمی کنم دیتاشون رو از اونا بگیرن! چون رنج کلاس ای پی دارن! اما بازم حرف شما به حقیقت نزدیکتره دوستان که اطلاعات دارن نظری ندارن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostiran forums
سلام،
سرور های جدید در دیتاسنتر افرانت در تهران میباشند و IP ها به نام شرکت ثبت شده هاست ایران در سوئد با نام Central Networks میباشد.
در واقع سرورها و پهنای باند در داخل ایران مهیا شده است
این از این . سرور ها در ایران است .
شما میخواید که از Ip یک کشور دیگه برای سرورتون استفاده کنید ؟
بسیار خب ! یک Ip valid تهیه کنید . ( این مورد با خودتون . از یه network provider در اون کشور این سرویس رو درخواست کنید . )
حالا باید از عمل NAT استفاده کنید . ( با پشتیبان شبکه خودتون تماس بگیرید . براتون انجام میده )
تعمیم NAT
http://www.img98.com/images/hm1r3x0rww6ngnfxrzzg.gif
سوال دیگه ای هست ؟ #:-S
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iam
جناب sajad این چه حرفیه که میزنید واسه یک مدیر انجمن هاستینگ (مدیر ارشد) واقعاً عیبه
حرفی که میزنید غیر ممکن است
واقعاً عجیبه دوسته من یعنی شما از رنج آیپی متوجه نمیشید هر آیپی مال چه کشوری هست ؟
Google
hostiran ip : 79.175.165.7
این جزو ساده ترین مباحث شبکه و هاستینگ است که هر رنج آیپی مربوط به کشور خاصی است و whois که گرفته میشود با توجه به رنج آیپی نام کشور در whois نمایش داده میشود و این اطلاعات برای آیپی در جای خاصی مشخص نمیشود
فقط نام isp است که قابل تغییر است و فقط هم از طریق تامین کننده پهنای باند قابل تغییر است
پس بدانید که کشور و ... whois غیر قابل تغییر است و اگر قابل تغییر بود کلاه برداریهای سنگین انجام میشد
اول اینکه شما متاسفانه تجربه زیادی ندارید و به آقای سجاد که تجربشون بیشتر از شماست کمی کل لطفی میکنید . این ip ها در arin.net میشه location رو change کرد و هر کشوری که بخواید زو بهتون نشون بده
ولی در مورد این Ip شما به راحتی میتونید Traceroute کنید و ببینید که در آخر به شرکت افرانت CONNECT شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
این از این . سرور ها در ایران است .
شما میخواید که از ip یک کشور دیگه برای سرورتون استفاده کنید ؟
بسیار خب ! یک ip valid تهیه کنید . ( این مورد با خودتون . از یه network provider در اون کشور این سرویس رو درخواست کنید . )
حالا باید از عمل nat استفاده کنید . ( با پشتیبان شبکه خودتون تماس بگیرید . براتون انجام میده )
تعمیم nat
http://www.img98.com/images/hm1r3x0rww6ngnfxrzzg.gif
سوال دیگه ای هست ؟ #:-s
ممنونم از راهنمایی تون! خوب این فقط یه شات اسکرینه! توی عمل کی انجام داده ما کلی مقاله جمع کردیم واقعیتش اما کار نمیکنند و با روتینگ مشکل دارن! اوکی ؟ حالا دوستان بیاید با کمک هم اینو درست کنیم همینجا!@;;)