با سلام
هزینه راه اندازی که ماه اول از کاربر دریافت میشود ماه دوم از مبلغ صورت حساب کسر خواهد شد
ماه سوم طبق تعرفه های وبسایت محاسبه خواهد شد
احتمال کاهش تعرفه ها در آینده نزدیک وجود دارد
ارادتمند
نمایش نسخه قابل چاپ
در هر صورت 1 ماه مجانی هست کالا ماه اول هزینه ستاپ هم که پرداخت شده از ماه دوم کسر میشه
مشکل از سیاست کاری شماست دوست عزیز
با این روش به هدف اصلی که پر کردن ظرفیت سروهاست به صورت کوتاه مدت دسترسی پیدا می کنید
بهترین سیاست کاری این بود که روی سرویس خریداری شده کاربر یک ماه رایگان اضافه کنید
برای مثال کسی رم 2گیگ خواست هنگام سفارش کل مبلغ رو پرداخت کنه و فاکتور بعدی 2ماه دیگه براش صادر بشه
با این سیاست حجم سفارش های کاذب تا حد چشم گیری کم میشد
البته ببخشید جسارت کردم
چون سفارش دادم الان به ذهنم رسید اگر این چنین آفر میدادین هم برای من خریدار راحت بود هم برای شما
با سلام
بنده اشتباهی در سیاست کاریم نکردم
تحویل یک سرور 15 دقیقه حداکثر برای ما زمانبر هست و اکنون بیش از 100 گیگابایت رم خالی روی سرور ها داریم
از نظر اقتصادی باید عرض کنم قطعا سرور های ما خالی بوده و این هزینه بیش از 6 ماه به دیتاسنتر پرداخت میشده
حتی اگر کاربران ماه دوم سرویس های خود را تمدید نکنند ما متضرر نشدیم (به نسبت اینکه از سرور ها قبلا استفاده نمیشده و کاربر هزینه ست آپ رو پرداخته)
بنده چیزی که شما میفرمایید رو بارها قبلا تجربه کردم
مهم ترین چیز برای بنده این بوده که کیفیت سرویس ها رو کاربرانی که دوست ندارند هزینه ریسک بالایی بپردازند تجربه کنند
کاربر ها آزاد هستند هر تعرفه ای که خواستن رو انتخاب کنن
با وجود اینکه بیش از 70 سفارش در 2 روز دریافت کردیم بنده هنوز راضی نیستم و امیدوارم در آینده سفارشات بیشتری دریافت کنیم
معمولا سرویس های رایگان و یا ارزان قیمت مورد سوء استفاده قرار میگیره بنابراین مقادیر زیر از سرور ها دائما در حال ریکورد و مانیتورینگ است تا در صورتی که یک کاربر کیفیت سرور اصلی رو پایین آورد اقدامات لازم در خصوصش انجام بشه
Network Usage
Datastores Read and Write latency
Memory Usage
CPU Usage
Load Average
همه اینها رو گفتم تا به شما عرض کنم بنده کاملا نسبت به کاری که میکنم از قبل آگاهی کامل داشتم
از توجه شما به این تاپیک سپاسگزارم
ظرف 15 روز آینده تعرفه سرور های انگلستان کاهش خواهد یافت تا کاربران عزیز مشکل کمتری در تمدید سرور هایشان داشته باشند
کاهش تعرفه سرور های آمریکا نیز در آینده نزدیک صورت خواهد گرفت
پیشنهاد ویژه
UK5
Ram: 1024MB
CPU: 2Core
HDD: 30GB Raid-10
Bandwidth: 3TB
Port: 1Gbps
سه ماهه 49700 تومان
کد تخفیف: UK5Quarterly
این پیشنهاد شامل 58 هزار تومان تخفیف شده است
سفارش
امکان نصب میکروتیک ویندوز و لینوکس وجود دارد
پس از پایان سه ماه طبق تعرفه های وبسایت
توجه داشته باشید که کد تخفیف فقط برای دوره سه ماهه کار میکند
پس از سه ماه امکان تمدید به صورت ماهیانه نیز وجود خواهد داشت
قیمت پیشنهاد ویژه آپدیت شد
نیاز به ادله نیست پس چرا ما مشکل نداریم عکس تعداد سرویس ها و 190 پشتیبانی در عرض 2 سال---***** در ضمن سوال های بوده که اصلا وظیفه اقای ابیلی نژاد نبوده و لی کمک کردند و به ما جواب دادند
فایل پیوست 7749