پاسخ : نظر شما در مورد این سه شرکت(پردیس هاستینگ.آی تی نت.آتیل نی)
شرمنده که من دوباره اظهار نظر میکنم .من خودم اصلا و ابدا تو کار هاستینگ و فروش و ... نیستم .ولی با توجه به شرکتهای زیادی که باهاشون کار کردم هاست دی ال و پارس وی پی اس رو شدیدا توصیه میکنم. بازم میگم فقط به عنوان یه مشتری و مصرف کننده که سایت دارم .در مورد دو شرکت بالا هم فکر کنم اوا هاستینگ خیلی شناخته تر و با سابقه تر باشه. بازم توصیه من اینه که مشتریهاشونو از تو خود سایت و یا از طریق پشتیبانی پیدا کرده و مستقیما از اونا سوال کنید. توی این انجمن چون اکثر دوستان تو کار فروش و هاستینگ بوده و همکار به حساب میان کمتر به نقد و بررسی اشکالات می پردازن که معمولا هم باید همین طور باشه .
این همه شرکت دوست عزیز
پردیس هاستینگ رو مدتهاست میشناسم
در مورد
پارس دو
پارس وی پی اس
تدبیر سرور
ایران هاست
هاست ایران و ... هم تحقیق کنید
ممنونم
اما اواهاستينگ كه شركتی نيست؛اما آی تی نت هست
در مورد اونايی كه اشکان عزيز فرمودند به نظر سير میرسن و حرفشون يه كلمه است و قيمت بالا دارند
پارس وی پی اس مال آقای شفيعی آی نتورک وب هست؟
نقل قول:
parsvps.net
مال اقای مجید زمانی هست
فردی بسیار خوب و از دوستان قدیمی خود من
به شت تایید میشند
دوستان نظرتون راجع به آواهاستینگ چیه؟
avahosting.ir
یه دو تا یوزر در این انجمن هست که مال ایناس...یه یوزر AVAHOST هست که دامنش مال این سایته و اسمش احسان پوررضایی هست .. حالا هم یه یوزر هست adamak که مروبط به همین گروهه...اسم مدیر فعلی هم حسین مردانی فکر کنم باشه...جریانش چیه؟
کسی باهاشون کار کرد؟ تاییدش میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bidari
ممنونم
دوست عزیز همانطور که اشکان عزیز فرمودن پارس وی پی اس با پسوند دات نت و دات کو شرکت اصلی هست که مدیرش هم آقای مجید زمانی عزیز هستن. فردی بسیار متین ، با شخصیت و با حوصله و باسواد اینم ادرسشون :
پارســ وی پی اس | سرور مجازی | هاست لینوکس | هاست دانلود | هاست ویندوز | سرور اختصاصی
بسیار خب
دوستان نظرتون راجع به آواهاستینگ چیه؟
avahosting.ir
یه دو تا یوزر در این انجمن هست که مال ایناس...یه یوزر AVAHOST هست که دامنش مال این سایته و اسمش احسان پوررضایی هست .. حالا هم یه یوزر هست adamak که مروبط به همین گروهه...اسم مدیر فعلی هم حسین مردانی فکر کنم باشه...جریانش چیه؟
کسی باهاشون کار کرد؟ تاییدش میکنید؟