پاسخ : آموزش بروز رسانی Kernel در لینوکس
شما اقدام به نصب کرنل 2.6.35.13 کردید که یه سری مراحل خاص داره مثلا ساخت initramfs و ...
شما باید پچ میکردید نه کامپایل دوباره آموزش پچ کردن رو در فیلمی جداگانه بهتون خواهم داد
بنده از Linux CentOS 6.3 استفاده کردم و زمانی که شما grub.conf یا menu.lst رو ویرایش کردید نیازی به اجرای دستور grub-update ندارید فقط ریبوت کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
شما اقدام به نصب کرنل 2.6.35.13 کردید که یه سری مراحل خاص داره مثلا ساخت initramfs و ...
شما باید پچ میکردید نه کامپایل دوباره آموزش پچ کردن رو در فیلمی جداگانه بهتون خواهم داد
بنده از Linux CentOS 6.3 استفاده کردم و زمانی که شما grub.conf یا menu.lst رو ویرایش کردید نیازی به اجرای دستور grub-update ندارید فقط ریبوت کنید .
ممنون بابت جوابتون ولی دوست عزیز من ورژن کرنل 3.4.7 همونی که شما در فیلم نصب کردید رو هم روی centos 5.8 هم قبلا نصب کردم ارورهای زیر رو بعد دستور make داد مجبور شدم ورژن 2.6.35.13 رو نصب کنم که اونم اونطوری شد به نظرتون ارور زیر مربوط به چی هستش؟
/usr/include/time.h:105: error: conflicting types for ‘timer_t’
/usr/include/linux/types.h:22: error: previous declaration of ‘timer_t’ was here
In file included from /usr/include/linux/input.h:14,
from samples/hidraw/hid-example.c:14:
/usr/include/sys/types.h:235: error: conflicting types for ‘blkcnt_t’
/usr/include/linux/types.h:114: error: previous declaration of ‘blkcnt_t’ was here
samples/hidraw/hid-example.c: In function ‘bus_str’:
samples/hidraw/hid-example.c:171: error: ‘BUS_VIRTUAL’ undeclared (first use in this function)
samples/hidraw/hid-example.c:171: error: (Each undeclared identifier is reported only once
samples/hidraw/hid-example.c:171: error: for each function it appears in.)
make[2]: *** [samples/hidraw/hid-example] Error 1
make[1]: *** [samples/hidraw] Error 2
make: *** [vmlinux] Error 2
دوست عزیز من بی صبرانه منتظر فیلم آموزش پچ کردن شما هستم یه دنیا ممنون میشم اگه لطف کنید اون کتابی که گفتید واسه کرنل رو با فرمت pdf اش رو بزارید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsiran
ممنون بابت جوابتون ولی دوست عزیز من ورژن کرنل 3.4.7 همونی که شما در فیلم نصب کردید رو هم روی centos 5.8 هم قبلا نصب کردم ارورهای زیر رو بعد دستور make داد مجبور شدم ورژن 2.6.35.13 رو نصب کنم که اونم اونطوری شد به نظرتون ارور زیر مربوط به چی هستش؟
/usr/include/time.h:105: error: conflicting types for ‘timer_t’
/usr/include/linux/types.h:22: error: previous declaration of ‘timer_t’ was here
/usr/include/linux/types.h:114: error: previous declaration of ‘blkcnt_t’ was here
samples/hidraw/hid-example.c:171: error: ‘BUS_VIRTUAL’ undeclared (first use in this function)
samples/hidraw/hid-example.c:171: error: (Each undeclared identifier is reported only once
دوست عزیز من بی صبرانه منتظر فیلم آموزش پچ کردن شما هستم یه دنیا ممنون میشم اگه لطف کنید اون کتابی که گفتید واسه کرنل رو با فرمت pdf اش رو بزارید
ممنون
روی سروتون Xen نصب نیست ؟ کنترل پنل چطور ؟
این رو توی یک فایل C ذخری کنید بعدش کامپایل کنید ببینید اجرا میشه یا خیر
کد:
#include <stdio.h>
#include <sys/types.h>
#include <sys/socket.h>
#include <linux/if.h>
#include <netinet/ip.h>
int
main ()
{
printf ("Hello world!\n");
}
نه عزیز مشکلی نداشت اجرا کردم اضافه کنم من دارم رو vmware workstation رو لوکال این کارو انجام میدم الان ورژن 2.6.19 کامبایل شد ولی بعضی ورژن های بالاتر نمیشه
اگه لطف کنید کتاب رو بصورت pdf قرار بدید ممنون میشم.
هسته 3.4 که نصبیده اید در برابر 2.6 بهره وری خیلی بالاتری دارد ؟
ارزش نصب کردن دارد ؟
1 فایل پیوست
کتاب Linux Kernel In a Nutshell پیوست شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
کتاب Linux Kernel In a Nutshell پیوست شد .
ممنون از دوست خوبمون که وقت گذاشتن واسه ما دوست عزیز طبق صحبتی هم که باهاتون کردم رایج ترین ارورها که هنگام کامبایل و بعد از ردن دستور make میاد ارور های زیر هستش من چندین بار و چندین کرنل رو بررسی کردم دیدم ورژن 2.6.19 کامبایل شد و ارور نداد ولی ورژن های بالاتر تمامی ارور های زیر رو دادند با سرچی که داشتم به سایتی رسدم که تو بیغام خصوصی بهتون دادم که گفته بودن باید هدر فایل هایی که ارور میدنو تغییر بدید ولی من دقیقا نمیدونم کجارو و چطور تغییر بدم ممنون میشم راهنمایی کنید دیگه انقدر به مشکل خوردم خسته شدم بازم ممنون
usr/include/time.h:105: error: conflicting types for ‘timer_t’
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
روی سروتون Xen نصب نیست ؟ کنترل پنل چطور ؟
این رو توی یک فایل C ذخری کنید بعدش کامپایل کنید ببینید اجرا میشه یا خیر
کد:
#include <stdio.h>
#include <sys/types.h>
#include <sys/socket.h>
#include <linux/if.h>
#include <netinet/ip.h>
int
main ()
{
printf ("Hello world!\n");
}
دوست عزیز این کار رو هم انجام دادم بدون مشکل انجام شد مطمئن شدم مشکل از هدر فایل هایی است که باعث ارور میشن که باید تغییر کنن ولی نمیدونم چطوری
این دستورات رو اجرا کنید و اینجا خروجیش رو بنویسید .
کد:
//cheking for Tools
# gcc --version
# ld -v
# make --version
# fdformat --version
# depmod -V
ترجیحا یک بار gcc پاک کنید و دوباره نصب کنید .