راه اندازی سرور های ...ان و غیره به عهده خود کاربر می باشد و ما هیچ گونه مسئولیتی رو در این باره بر عهده نخواهیم گرفت ! سوال های تکراری نفرمائید + اینکه پلان ها به صورت پیش فرض هستند و پلان های پایین تر از اینهایی که زدیم ارائه نمی شود !
نمایش نسخه قابل چاپ
راه اندازی سرور های ...ان و غیره به عهده خود کاربر می باشد و ما هیچ گونه مسئولیتی رو در این باره بر عهده نخواهیم گرفت ! سوال های تکراری نفرمائید + اینکه پلان ها به صورت پیش فرض هستند و پلان های پایین تر از اینهایی که زدیم ارائه نمی شود !
آقا عرفان به شدت تایید میشن،
بنده از ایشون یه پلن سنگین و حرفه ای برای دانلود دارم.
و واقعا راضیم از کیفیت سرور.
پشتیبانی هم بسیار عالی ساپورت می کنن.
سرور جدید از کیمسوفی در دست تهیه می باشد. ! سفارش ها پس از دریافت سرور تحویل داده می شوند. دوستانی که سرویس تهیه می کنند نظراتشون رو 48 ساعت پس از دریافت اگر مایل بودند اینجا پست کنند.
سفارش دوستان تحویل داده شد . باقی سفارش ها تا شب . سرور کیمسوفی + هتزنر جدید خریداری شده و ایشالا تا شب تحویل گرفته میشه .
من هم ازشون سرویس گرفتم . ایشون قبل از پرداخت به بنده سرویس رو تحویل دادن و تمامی تنظیماتش رو انجام دادن .
قیمت هاشون خوبه واقعا . امیدوارم همینطور بمونه .
برخوردشون هم عالیه .
در کل راضیم ازشون . خدا ازشون راضی باشه :دی
دوستان عزیز سرور جدید از دیتا سنتر RedStation و جناب صالحی ( Dreamdata ) تهیه شده و به زودی آماده سرویس دهی می باشد
مشخصات پلان ویژه :
1 گیگابایت رم
40 گیگابایت هارد ساس
5 ترابایت ترافیک
1 عدد آی پی اختصاصی
ماهانه : 20 هزار تومان
هر 100 گیگابایت هارد اضافه : 15 هزار تومان
1 ترابایت ترافیک :5 هزار تومان
هر 1 گیگابایت رم : 10 هزار تومان
جهت سفارش با ما از طریف میل در تماس باشید : Mosio.poarow@gmail.com
دوستان من یه مدته سرور انگلستان از ایشون خریداری کردم واقعا عالیه.هم قیمت ها کاملا مناسبه و هم کیفیتشون خیلی بالاست.
ما که راضی هستیم.دمشون گرم
من قبلا از جاهای زیادی سرور خریداری کرده بودم ولی تا حالا اینقدر راضی نبودم=p~
پست اول به روز شد . قیمت ها به هیچ عنوان تخفیف نخواهند داشت . سرور جدید از دیتا سنتر Singlehop تهیه شده است. به زودی لیست قیمت ها قرار خواهند گرفت و فروش آن بعد از 2 سرور رد استیشن می باشد .
پلان 1
200 گیگابایت هارد دیسک
ترافیک Unmetered
1 گیگابایت رم
100 مگابیت اختصاصی
ماهانه : 35 هزار تومان
پلان 2
300 گیگابایت فضای دیسک
ترافیک Unmetered
2 گیگابایت رم
100 مگابیت
ماهانه : 50 هزار تومان
پلان 3
1000 گیگابایت هارد اختصاصی
ترافیک Unmetered
100 مگابیت
4 گیگابایت رم
ماهانه : 100 هزار تومان
سلام دیشب یه سرور مجازی از انگلیس سفارش دادم و تحویل گرفتم . در حال حاضر برخورد ، پشتیبانی و سرویس عالی هست