عزیز من براحتی قابل تشخیصه... راهها هم به اندازه ی آسمونه
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز من براحتی قابل تشخیصه... راهها هم به اندازه ی آسمونه
Mac ip = یک آدرس فیزیکی هست که هر وسیله ای که به دنیای مجازی ( اینترنت ) بخواهد متصل شود دارا است . این وسیله می تونه از موبایل و کامپیوتر باشه تا .............
Mac ip بر روی سخت افزار شما هست و ادرسی نیست که تغییر کنه و یکتا هست . حالا به هر جا که متصل بشید با Mac ipمتصل می شوید و mac ip شما ذخیره میشه .
Mac ipبر روی برد شما هست و سخت افزاری هست و شماره ای که هر کارخانه تولید کننده قطعه روش قرار میده . البته بازم با برنامه هایی میشه Mac ip رو نیز تغییر داد که این کار باعث میشه دیگه یه Mac ip جعلی درست بشه و پیدا کردن اون فقط سخت تر باشه .
این کار شدنی 100٪ هست و کار سختی نیست . چون لایه ها فرق میکنند به راحتی میشه به دست اورد اون رو . یه سرچی تو گوگل در مورد 7 لایه شبکه بکنی و یه خورده مطالعه کنید بد نیست .
سعی کردم به صورت روان و مفهومی توضیح بدم که دوستانی که اطلاعات کمی دارند هم متوجه شوند .
میشه پیدا کرد
واسه این کار از سرور سایت باز کنید ..
میشه اما نه توسط هر کسی ...
به این راحتی ها که این دوستان میگن نیست .
البته بذارید سوال رو دقیق تر بگم مثلا من به یک سایتی متصل میشم و آیپی من روی اون سایت ذخیره میشه به عنوان مثال آیپی من امریکا هستش که با s-o***k-s متصل شدم حالا منیجر اون سایت ایپی من رو داره ایا میتونه با استفاده از اون آیپی امریا ، ایپی مخابراتی منو بکشه بیرون ؟؟؟؟؟
دقیقا سوالم اینه
نه بابا به این اسونی ها نیست !
یک بنده خدایی چند وقت پیش یه بلایی سر ما در اورد که هنوز که هنوزه پلیس فتا تووش مونده
از حساب بنده بصورت اینترنتی مبلغی برداشته بود و دقیقا نمیدونم چکار کرده بود که قابل پیگیری نبود
حسابی که بهش واریز کرده بود هم به نام یک فرد دیگه بود که حساب اونم هک کرده بود و از حساب اون مبلغ هنگفتی رو باز انتقال داده بود به یک حساب ارزی و از کشور خارج کرد و الان 6 ماه میگزره و هنوز خبری نشده