شما می توانید IONCUBE رو Decode کنید ؟ الان Zend آسیب پذیر تر از Ion هست و ION تا حالا Decoder 100٪ برای آخرین نسخش نیست هرکس ادعای Decode کردن ION داره بنده یک فایل بهش میدم کامل Decode کنه جایزه داره !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا برنامه هاي معروف راحت ديكد ميشن چون الگوريتماشون زودتر لو ميره
هر جوري و با هر برنامه اي كد كنيد باز قابل ديكد شدن هست.
تنها كاري كه مي تونيد بكنيد از اين برنامه ها استفاده كنيد تا هر كسي نتونه ديكد كنه.
خیلی از دوستان مثل همین جناب داوری سیستم ها رو با Zend کد کردن و راحت Decode شده Decoder ها هم در نت فراوون هست Zend من شخصاً تا حالا Decoder که واقعاً یک فایل php کد شده با ION را کامل و 100٪ Decode کنه ندیدم !
هم zend، هم ioncube دیکد می شن.
هیچ راهی برای کد کردن 100% فایل های php وجود نداره مگر سرور اختصاصی تو خونه ی خودتون!
زبان ماشین ؟؟؟!!
هرچیزی قابل خوندن نبود به زبان ماشین نزدیکه ؟
خودت هم php کار هستی هم سرور داری نمیتونی تست کنی حداقل ؟
#186 (Degraded performance when using Zend Guard encoded files with XCache 1.2.2 and Zend Optimizer 3.3.0)
با سلام به همه دوستان . من در فارسی سازی یه اسکریپت به یه مشکل برخوردم که متوجه شدم فایلم دیکد شده .
کسی از دوستان میدونه این چه نوع دیکدیه؟
'type' => 'function::acp_quick_add_nhacsy_form::free',
'desc' => 'Nل؛؟u chئ°a cأ³ nhل؛،c sل»¹ nأ y, Web sل؛½ tل»± ؤ‘ل»™ng tل؛،o ( nل؛؟u nhل؛،c sل»¹ nأ y ؤ‘أ£ cأ³ thأ¬ khأ´ng cل؛§n chل»چn loل؛،i nhل؛،c sل»¹ )',
'can_be_empty' => true,
),
'album' => array(
'table' => 'm_album',
'name' => 'Album',
'type' => 'function::acp_album_list::number',
بخدا مغزم هنگ کرد ، فکر کنید کلی فایل با این مدل دیکد دارم که باید ترجمه کنم . لطفا کمکم کنید ./
آی دیمو میذارم ، اگر راه حلی به نظرتون رسید ، بگین تا انجام بدم ... به چندتا سایت بزرگ هم سرزدم که همشون بیجواب گذاشتن تاپیکمو .
فعلا امیدم به شماست .
mohammad_m380 آیدی منه .
منتظر جوابتون حتی از سایت هستم .
سلام
من قصد خرید یک نرم افزار Encoder Php جهت کد کردن اسکریپت php دارم خیلی زیاد نمی خواهد غیر قابل دیکد کردن باشه قیمت ioncube php تقریبا 199 دلار هستش فکر کنم بشه 500 هزار تومان
از این ارزونتر چیزی سراغ ندارید.
با تشکر
برای کد کردن فایل ها با آخرین ورژن Ioncube که در حال حاضر 10.2 هست به سایت زیر سر بزنید. قیمت مناسب و کار مطمئن . منکه خیلی راضی بودم=====================
کد کردن فایل های PHP
خود سایت اصلی که هم مطمئن تز هست و سورس برنامه نویس به خطر نمیوفته + هم یک دهم قیمت اعلامی این سایت هم در نمیاد واسه هر فایل ...
http://www.ioncube.com/pricing.php
https://www.ioncube.com/register.php?r=l