Port
اینش چی محمد جان؟
نمایش نسخه قابل چاپ
Port
اینش چی محمد جان؟
گفتم که وی پی اس میده و من هم پرسیدم پورتش گفت خوبه
فکر کنم یک چیزی تو مایه های گیگا باشه :d
ممنونم،
رو اون پلان های آفریش eq4
100 مگ پورت داره
یا
1000 مگ؟
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
یه کاری میکنیم اصلا"
این محسن cyber-dl راضی میکنیم
بخره،
خوبو بدشو از اون میپرسیم! :))
محسن میخری؟
پشتیبانی متوسط جواب ایمیل ها را بعد از 24 تا 48 ساعت میدن
ولی از سرعت و کیفیت خوبی برخوردار می باشد و هزینه راه انداری اولیه بالایی دارند .
البته راجع به این دیتا سنتر نمیدونم دقیقا. ولی گاها برای من پیش اومده که در یک دیتا سنتری بودیم و جواب ایمیل های من رو دیر می دادن حتی بعد 2 روز اما مثلا بعضی دیگر از دوستان به ساعت نمیکشید جواب میل رو میدادن. شاید چون به هلپ دسک های متفاوت flag میکنن یکم قاطی پاطی میشه دیر جواب ملت و میدن :d
عزیز جان از این قسمت حرفت مطمئنی؟!
تجربه داشتی
فکر نمیکنم از دوستان تا به حال کسی از این دیتا سنتر خرید داشته . یکبار ایمیلی برای این شرکت ارسال نمودیم مبنی بر خرید سرور اختصاصی ولی بعد از 48 ساعت پاسخ دادند .
فکر میکنم
UK Web Hosting, Website Hosting, Web Hosting UK, Web Hosting از نظر پشتیبانی در سطح بالایی قرار دارند
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
عزیز جان از این قسمت حرفت مطمئنی؟!
تجربه داشتی
فکر نمیکنم از دوستان تا به حال کسی از این دیتا سنتر خرید داشته . یکبار ایمیلی برای این شرکت ارسال نمودیم مبنی بر خرید سرور اختصاصی ولی بعد از 48 ساعت پاسخ دادند .
فکر میکنم
UK Web Hosting, Website Hosting, Web Hosting UK, Web Hosting از نظر پشتیبانی در سطح بالایی قرار دارند
HostDL.com از اینجا سرور داره ضمنا این پست رو هم ببنید : http://www.webhostingtalk.ir/f55/%D8...html#post65732