از اموزش اصلی تاپیک رفتم اما بعد قرار دادن کد در php.ini سرور قطع شد و سایتها نیومد کد پاک شد دوباره سایت ها اومد؟
*من توی همین انجمن یه جا دیدم یکی از مدیران گفته بود نباید اخرین خط php.ini باشه اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
از اموزش اصلی تاپیک رفتم اما بعد قرار دادن کد در php.ini سرور قطع شد و سایتها نیومد کد پاک شد دوباره سایت ها اومد؟
*من توی همین انجمن یه جا دیدم یکی از مدیران گفته بود نباید اخرین خط php.ini باشه اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه لطفا
جایه این 2 رو عوض کن
zend_extension=/usr/local/lib/ZendOptimizer_5.2.so
zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so
یعنی اینجوری
zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so
zend_extension=/usr/local/lib/ZendOptimizer_5.2.so
و اپاچی رو رستارت کن.
اقا دست گلت دردنکنه درست شد
سلام من این کارها رو انجام دادم ولی وقتی whmcs رو میخوام نصب کنم ارور
Site error: the file /home/admin/domains/zamime.in/public_html/includes/dbfunctions.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
رو دریافت کردم راه حل چیست ؟
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
داخل SSH هم وقتی دستور PHP -V رو میزنم ارور Failed loading /usr/local/lib/ioncube/ZendOptimizer_5.2.so: /usr/local/lib/ioncube/ZendOptimizer_5.2.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Failed loading /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so: /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so: wrong ELF class: ELFCLASS32
PHP 5.2.17 (cli) (built: Oct 12 2011 22:36:03)
Copyright (c) 1997-2010 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2010 Zend Technologies
رو میده
سلام
از روشی که در پست 1 گفته شده اقدام به نصب ioncube کردید یا روش پست 4؟
هر دو روش رو رفتم ولی نشد
این که معلوم چیه؟ zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so
همون فایل که تو مسیر قرار دادیم
این zend_extension=/usr/local/lib/ZendOptimizer_5.2.so
رو از کجا بیاریم؟
کسی نیست ما را یاری کنه؟
بسیار ممنون بسیار مختصر و مفید بود
آقا من این کد
service httpd restart رو باید چیکارش کنم ؟چطوری باید بزنم ؟همینطوری وارد کنم؟من همه رو انجام دادم توی این موندم..آیا از whm با ریبوت کنم؟