کیفیت عالی پشتیبانی عالی به همه یشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس سرور بگیرن:113:
نمایش نسخه قابل چاپ
کیفیت عالی پشتیبانی عالی به همه یشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس سرور بگیرن:113:
:113:کیفیت عالی پشتیبانیش خیلی خوبه چند ماهه از نارس سرور سرور میخرم خیلی راضی ام به همه پیشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس سرور بگیرن :113:
نارس سرور بهترينه :111::111::111:
جناب گفتم که اگر مدیران فروم از من مدارک بخوان می تونم بهشون اراءه کنم ، علارقم این که اکثر مدارک پاک شده اما قابل ریکاوری هست. یکسری موارد توهین هم هست که با کانورسیشن یاهو قابل اثباته. من به نوبه خودم تایید نمی کنمتون ، اگر وقت ادامه این تیکت رو داشتم اون رو در جایه صحیحش یعنی بخش انتقادات مطرح می کردم.
سلام
پشتیبانی 20 . کیفیت 20 . خودشون 20 . نارس سرور تکه . فقط و فقط نارس سرور .
خدا میدونه چه بدبختی هستی که سرورهات فروش نمیره از حسودی اومدی اینجا وراجی میکنی . جوری حرف میزنی انگار ... . وقتی از هک و امنیت چیزی تو کتت نمیره به مخت فشار نیار . بیخودی هم به دیگران گیر نده . اینجا همه از سرورهای این دوست عزیز راضی هستن و خواهیم بود . اگر امنیت سایت کم بود تا حالا هک شده بود . پس زر زیادی نزننقل قول:
به نوبه خودم و با دلیل کافی تایید نمی کنم .
سرور ها آپتایمشون تضمین شده نیست و مدام دچار قطعی میشن .
پشیبانی تا زمانی که مشکل براتون پیش نیاد عالیه . اما به محض ایجاد مشکل پشتیبانی 0 میشه .
یکی از دوستام هم درخاست برگشت هزینه داده بود که اونم کلا دیگه جواب نگرفت .
چند روز پیش هم که من دامنه سایتشون رو چک کردم چون قالب سایتشون کپی شده و دارایه شل بود هک شده بود . البته صاحب قالب تو همین انجمن شکایت کرده بود .
جایه تعجه که کسی که نمی تونه امنیت سایت و سرور خودش رو تامین کنه چطور میتونه امنیت کاربراش رو تامین کنه .
کلیه مواردی که گفتم برا خودم و چند نفر از نماینده هام پیش اومده و در صورتی که مدیران سایت مدرک بخوان براشون میفرستم .
اخه امنیت سایت چه ربطی به وی پی اس داره . وقتی بلد نیستی دروغ بسازی بهتره سکوت کنی چون خودتو لو دادی
عزیز دل هیچ سایتی از خودش شل نداره . اخه وقتی نمیدونی شل چیه چرا حرف از خودت در میاری باو . شل توسط هکر اپلود میشه نه اینکه قالب خودش داشته باشه . در ضمن تا جایی که میدونم قالب در هاست هست نه در دامنه . همش سوتی میدی:))
سلام خدمت دوستان عزیز.من 2 شب پیش از نارس سرور سرور گرفتم سرعت کیفیت عالی اقا رضا هم خیلی کارش درسته و حسابی راهنماییم کرد و تحویلش هم 10 دقیقه نشد تحویل داد.
و دیشب هم سرور رم 2 گرفتم مثل اینکه سرورشون پر شده بود برای همین تا امروز صبر کردم سرور جدید رو داد واقعا از زحماتشون تشکر میکنم.
دوستان به دلیل پر شدن سرور ها بعضی دوستان مشکل پیش اومد و 12 ساعته تحویل گرفتند سرور جدید از امریکا -انگلیس اضاف گردید برا سفارش میتوانید اقدام کنید.
:53::53: