پاسخ : فروش سرور مجازی آنلاین سرور تا 50 درصد تخفیف ماه اول آی پی از اینگلیس(آماده تحویل)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baghebahar
سلام
ما یه سرور لینوکس پلان اول را میخواهیم برای ارسال ایمیل
امکانش وجود داره؟
خیر امکانش وجود نداره اگه به تعداد زیاد بخواهین بفرستین
چون دیتا سنتر به اسپم حساس هست
با تشکر
پاسخ : فروش سرور مجازی آنلاین سرور تا 50 درصد تخفیف ماه اول آی پی از اینگلیس(آماده تحویل)
دوستان عزیز که سفارش میدهند لطفا از طریق تیکت ، گفتگو آنلاین در سایت و یا یاهو چت به ما اطلاع دهند
ممنون
سرور ها تحویل داده شد
تنها چند آی پی باقی مانده است ....
سلام
ایپی جهت پینگ لطف میکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B.Z
سلام
ایپی جهت پینگ لطف میکنید
37.59.205.112
سرعت فوق العاست ، سرعت دانلود داخل سرور و خارج سرور حیرت برانگیزه ،، معلومه سرور رو شلوغ نکردن ،.من از سایر فروشنده ها از انگلیس سرور با پورت ده گیگ دارم و رم دو گیگ حداکثر سرعت داخلیش 60هست ،، اما برا آقا مجدید با رم دو گیگ و پورت یک گیگ سرعت داخلی 102 تازه حداقل ،فعلا یک دو گیگ سفارش دادم ، انشالا ماه بعد سفارشات بیشتر ،..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perswe
سرعت فوق العاست ، سرعت دانلود داخل سرور و خارج سرور حیرت برانگیزه ،، معلومه سرور رو شلوغ نکردن ،.من از انگلیس سرور با پورت ده گیگ دارم و رم دو گیگ حداکثر سرعت داخلیش 60هست ،، اما برا آقا مجدید با رم دو گیگ و پورت یک گیگ سرعت داخلی 102 تازه حداقل ،فعلا یک دو گیگ سفارش دادم ، انشالا ماه بعد سفارشات بیشتر ،..
شما لطف دارین جناب
امید وارم که بتونم خدمات خوبی به شما ارائه بدم
سلام بر بزرگ مرد عرصه ی هاستینگ ، حاج مجید
من از اقا مجید سرویس ندارم اما سروری که خریدم روش کلی مشکلات داشتم و حاج مجید خیلی کمک کرد
کاری که توی کل این انجمن از بین این همه آدم فقط سه نفر دارن کمک میکنن بهم یکیشون اقا مجید هست
واقعا از پشتیبانیش راضی هستم
با اینکه ازش سرویس ندارم بهم پشتیبانی میده
آقا مجید آپتایم پشتیبانیش 100 درصده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
سلام بر بزرگ مرد عرصه ی هاستینگ ، حاج مجید
من از اقا مجید سرویس ندارم اما سروری که خریدم روش کلی مشکلات داشتم و حاج مجید خیلی کمک کرد
کاری که توی کل این انجمن از بین این همه آدم فقط سه نفر دارن کمک میکنن بهم یکیشون اقا مجید هست
واقعا از پشتیبانیش راضی هستم
با اینکه ازش سرویس ندارم بهم پشتیبانی میده
آقا مجید آپتایم پشتیبانیش 100 درصده
مهرداد جان شما لطف دارین و کمک به دوستان وظیفه ماست
من خودم علامه دهر نیستم والا منم یاد گرفتم و هنوز هم شاید کمبود هایی داشته باشم که صد در صد دارم
بازم ممنون
دوستان زمان تحویل سرور ها به 1 دقیقه تا 1 ساعت کاهش یافت
سرور ها تحویل داده شد