پاسخ : اینترنت ملی + نگاه به اینده +راه اندازی سرور شخصی در ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
سلام دوست عزیز
چون اینکه خودم تو شرکت خدمات دهی اینترنت کار میکنم ما تا الان اسمی از اینترنت ملی تو شرکت رواج ندارد تنها این نت تا اونجا که به ما اطلاع رساندند اینگونه اینترنت داخلی راه اندازی می شود و بیشتر برای ادارات و سازمان های دولتی استفاده می شود و مردم عادی هم می تواند در صورت نیاز برای امور داخلی که رد و بدل اطلاعات مهمی است استفاده کنند که قیمت مقرون به صرفه ای دارد و تنها تنها ای پی های داخل ایران باز می شود
موفق باشید:53:
اینترنت = International Network = Internet = شبکه بین المللی
اینترنت ملی = National International Network = National Internet = شبکه بین المللی ملی
شما که داری در شرکت ارائه کننده خدمات اینترنت کار میکنی دیگه چرا ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
succes
1.قضیه اینترنت ملی کاملا جدی هست و تا 2 یا 3 ماه دیگه اجرا میشه (متاسفانه)
داداش من ، ما کودوم کارمون با حساب کتاب بوده که اینم باشه !؟ خدا به دادمون برسه ...
اون با این قضیه فرق میکنه ... بستن آی پی های خارج که فیل هوا کردن نیست ...
من چند تا سایت واسه 3پاه کار کردم هی بهم زنگ میزنن تا آخر این ماه به هاست داخلی انتقال بدم ... قضیه کاملا جدیست رفقا !
از اون وزیر که میاد عبارت اینترنت ملی رو به زبون میاره ....تا شمایی که ((تکرار)) می کنی اینطوری با اعتماد به نفس و انگار دست چپ 3 نقطه هستی ....کل هم باید یه فکری به حال این مملکت کرد !!!
نقل قول:
از اون وزیر که میاد عبارت اینترنت ملی رو به زبون میاره ....تا شمایی که قر قره می کنی اینطوری با اعتماد به نفس و انگار دست چپ 3 نقطه هستی ....کل هم باید یه فکری به حال این مملکت کرد !!!
من دست چپ یا راستجایی نیستم ... و گفته هام طبق خبرهایی هست که از منابع موسخ شنیدم ... چه خوبه که کمی مراقب ادبیات گفتاریمون باشم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
من به اینترانت برای انجام امور کاریم نیاز دارم. از کجا میتونم تهیه کنم که هم پهنای باند نامحدود و هم قیمت مقرون به صرفه داشته باشه؟
دوست من به شرکت آسیاتک تماس بگیر و از اونها درخواست کن که کیفیتش عالی هست و ما نماینده آذربایجان شرقیش هستیم.
آسیاتک » ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ADSL در تهران و شهرستان ها
یک سوالی دارم
اگر اینترنت ملی بشه میخواید چی کار کنید ؟:39:
به عنوان یک کاربر اینترنت اگر این کار بشه چه کار میکنید
شما پروژه اینترنت ملی رو کامل بررسی کنی فک کنم بفهمی نیاز به این کار نیست!
سلام.
انتقال سرویس های شرکت ها و ارگان های دولتی به داخل ایران یک دستور هست ولی نیازی به نگرانی برای سایت های شخصی نیست.
انتقال سایت ها به ایران با این شرایط اینترنت، فقط یک اشتباه هست.
با تشکر.