این مشکل برای سایت های ir منم پیش اومده بود. دی ان اس دومین ها رو اختصاصی کردم درست شد.
ولی با همارا مشکلی نداشت. اکثرا با ماکس نت و صبانت لود نمیشد. بعد اینکه دی ان اس رو اختصاصی کردم دیگه مشکلم حل شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
این مشکل برای سایت های ir منم پیش اومده بود. دی ان اس دومین ها رو اختصاصی کردم درست شد.
ولی با همارا مشکلی نداشت. اکثرا با ماکس نت و صبانت لود نمیشد. بعد اینکه دی ان اس رو اختصاصی کردم دیگه مشکلم حل شد.
فکر کنم مواردی توی قالب سایتتون از نظر فایروال سرور مشکل داره
و همه آی پی ها رو بلاک میکنه
الآن برا من هم باز نمیشه
به مدیر سرورتون آی پیتون رو ارسال کنید بگید آنبلاک کنند بعد قالب رو عوض کنید
دوست عزیز بیخود چرا شاکی میشی ! من فقط خواستم مشاوره بگیریم .از همدردی شما ممنون . اگه مشکل تو یک سیستم بود مطمئن باشین پست نمیزدم . مشکل کش یک سرور و مرورگر و ... نیست داداش.عرض کردم اگه تو 100 تا سیستم تست بشه 60 تاش بیاره - 40 تاش سایت آپ نمیشه . خودم عرض کردم و لینک گذاشتم که تو بیش از 50 تا سیستم مختلف دنیا چک شده و اوکی هستش
بیخودی نیست -
شما ی کاری میکنید ؟
اولا بابت بلاک نبودن آی پی های شما وآی اس پیتون در فایروال سرور مطمئن شید ( به مسئول سرور بگید )
دوم اینکه زمان باید بگذره - ( کش فقط برای سیستم شما نیست - کش از آی اس پی میتونه باشه - شما دی ان اس سیستم خودتون روی چی ست شده ؟
4.2.2.4 ؟
با آی اس پی تون ؟
میشه اون رو روی 8.8.8.8 قرار بدید و دستور
رو در cmd یا همون کامند پرامت command prompt بزنید و اونوقت بعد از چند ثانیه پینگ بگیرید و نتیجه رو بگید ! هیچ مشکلی نیست نشه حلش کرد !کد:ipconfig/FLUSHDNS
( من خودمو مثال میزنم ) من باید درک کنم عزیز وقتی زمینه برای اسپم فراهم کنم برای دیگران که تند تند بیان حرفای الکی بزنند این از ارش این فروم کم میکنه! توی سرچ ها ی سری اطلاعات کم ارزش و کمتر مفید دیده خواهد شد ! من پاسخ شما رو بلافاصله دادم اما شما نبودید تا ساعاتی قبل ! پس زیاد وسواس نشون ندید.
نتیجه عملیات بالا رو بگید ! هدف ما کمک کردنه غیر از اینم نیست
چون خرید هاست و دومین این سایت برعهده من بوده و مسئول هستم در این زمنیه و نبود اطلاعات در این زمنیه از دوستان کمک میخام.
شرمنده . من عرض کردم در زمینه پینگ اطلاعاتی ندارم .میشه توضیح بدین !
شما دی ان اس سیستم خودتون روی چی ست شده ؟
4.2.2.4 ؟
با آی اس پی تون ؟
میشه اون رو روی 8.8.8.8 قرار بدید و دستور و ....
!!!!!
:| عجب - حرفی ندارم.
دوستان نظری ندارند . امروز از صبح تا 3 ظهر نرمال لود میشد ولی باز الان شب بالا نمیاد !!
دوست عزیز الان بالا میاد مشکلی نداره
خوب دوستان اگه سرویس این بنده خدا اشتراکی باشه خوب down داره ! ممکن است از down باشه !
سرویس هاست شما اشتراکی است ؟