به نظر من قیمت رو 200 نهایت250کنین.چون انقدر کاربران هستن نایز به کار دارن اما میترسند جلو هم بیان.چون وضع مالی رو که میبینید......
حتی اگر ارزون تر هم پکیج بدین اما بینهایت نباشه.خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من قیمت رو 200 نهایت250کنین.چون انقدر کاربران هستن نایز به کار دارن اما میترسند جلو هم بیان.چون وضع مالی رو که میبینید......
حتی اگر ارزون تر هم پکیج بدین اما بینهایت نباشه.خوبه
ممنون از نظرات دوستان
متاسفانه تعداد شرکت کنندگان در بحث بسیار کمه، واقعا نمیخواید در قرعه کشی شرکت کنید؟
تاپیک تا امشب ادامه داره و انشالله فردا قرعه کشی رو انجام خواهیم داد.
یادآوری:
به یکی از دوستانی که نظر خودشون رو اعلام میکنند به قید قرعه یک ریسلری به رایگان داده خواهد شد:53:
موفق باشید
دوست عزیر خودتون ریسلری رو 400 هزار تومان در یافت کردید بعد می خواهی برای زیر ریسلر های خود 400 هزار تومان دریافت نمایید :71:
بنده خودم از همان شرکتی که ریسلری دریافت نموده اید (ص پ ) دریافت کردم هزینه ریسلر رو 200 هزار تومان قرار دادم .
سلام دوست عزیز!!!!!
عرض کردم قبلا 400 هزار تومان بوده است الان قصد داریم کم کنیم قیمت ها رو.
قبلا 400 هزار تومان هم اصلا بصرفه نبود...ولی الان شرایط فرق داره.
امیدوارم خداوند عزیز شما رو راه راست هدایت نماید.
روزی رو خدا میده نه بنده خدا، که بعضی افراد متاسفانه فکر میکنند با تخریب میتونند جلوی سود دیگران رو بگیرند و خودشون سود کنند ، خیر اینطور نیست.
باور کنید تا زمانی که خدا نخواهد اگر من ریسلری رو رایگان هم ثبت کنم، یک نفر نمیاد ثبت کنه ریسلر.
اگر هم من هزینه ثبت رو 5 میلیون بزارم ولی خدا بخواد مطمئن باشید میتونم بینهایت ریسلر ثبت کنم.
عرایضم کلی بودند و به هیچ وجه منظورم شما نبودید
شاد باشید :x
خب ظاهرا دوستان تمایل چندانی برای شرکت در بحث و قرعه کشی ندارند.
و ما هم 90 درصد به قیمت نهایی ثبت ریسلری رسیدیم.
دوستان به نظرتون چطور قرعه کشی کنیم که واقعا حقی از کسی ضایع نشه؟
قرعه کشی برای ثبت رایگان ریسلری پیام کوتاه بین افراد زیر انجام میشه...
hannah
srsh
Metalik
serverirani
HADNEZ-ICT
قزوین هاست
با سلام
کاربر srsh برنده قرعه کشی شدند.
به سایر دوستان هم 50 درصد تخفیف میدهیم برای ثبت.
با تشکر از تمام دوستان.
سلام
عزیز قیمت نهایی همون 200.000 تومان شد ؟