مثلا 95 تومن خیلی زیاده !!!!!!! می تونی بذاری از کم به زیاد : 20 30 50 60 70 یا اگه کمتر : 15 25 35 45 55
فراموش کردم اشکال از مرور گر بنده بود ! قدیمی !
نمایش نسخه قابل چاپ
مثلا 95 تومن خیلی زیاده !!!!!!! می تونی بذاری از کم به زیاد : 20 30 50 60 70 یا اگه کمتر : 15 25 35 45 55
فراموش کردم اشکال از مرور گر بنده بود ! قدیمی !
پلن بالا وسط سه ماهه 90 تومن یعنی ماهی 30 تومن ، خیلی بالا نیست ولی خب
شاید بشه گفت برای شروع بالا به نظر می رسه! :106:
حالا اگه بطور مثال تعرفه همون بالا وسط رو کاهش بدم پلن های پائین میرن که بشن رایگان که!! :71:
پلن های پائین سمت چپ و سمت راست رو که سه ماه میشن 30 تومن، یعنی بازم کم بشن!؟؟ یا..
آخه تعرفه ها رو از همین پلن های پائین شروع کردم و به ترتیب 15تومن به هر پلن اضافه کردم.. #-o
خب الان یعنی اون مشکل برطرف شد یا حدس میزنی از مروگر خودت بوده.. :-?
مرورگر بوده تست کردم درست شد !
خب شما پلان هات از 3 ماه شروع میشه من که 1 ماهه توش ندیدم !:39: این 20 30 40 50 60 هم منظورم 3 ماه ها به ترتیب از ارزون به گرون هستش یعنی 20 تومن 3 ماه پلان پایین راست ! و ...#-o
جالب بود . خسته نباشید . تنها با کروم تست کردیم خیلی سنگین باز شد و کند .
من نفهمیدم کارش چیه :-؟ اگر که تبلیغات پیکسلی هست که خیلی وقت پیش بوده.!
اگر هم کلا تبلیغاتی هست آدم باید خیلی دیوانه باشه واسه 16*16 80 تومن بده و رنک پیج 0 باشه!
ممنون،
منظورم این بود که مثلا اگه 30 تومن گرونه! واسه سه ماه هست و میشه ماهی 10 تومن، که جز تعرفه های پائین تو نت هستش،
ولی ok برای اینکه ایده ایی نو، همه گیر بشه باید کمی از خواستت هم بزنی! ;)
سمت راست و چپ : ــــــــ3 ماه 20 تومن - 6 ماه 40 تومن - 9ماه 60 تومن - 12 ماه 80 تومن
پائین وسط : ـــــــــــــــ ـــــــ3 ماه 30 تومن و....
مرکز صفحه : ــــــــــــــــــــ 3 ماه 40 تومن و...
بالا سمت راست و چپ : 3 ماه 50 تومن و...
بالا وسط : ـــــــــــــــــــــــــ3 ماه 60 تومن و...
سیستم دود شد رفت هوا :))
سلام، تبلیغات فاو آیکن، که هنوز نمونه ایی تو نت ندیدم!
هنوز اول کار هست ولی به دلیل ایده ایی جدید و مصمم بودن اینجانب و راه اندازی شبکه اش در آینده نزدیک،
انشاا.. همه گیر خواهد شد.. برای چنین مواردی باید خیلی پشتکار و صبر داشت! (دارم)
وقتی سایت نو پا هست رنک 2 یا 3 و... چجوری بدست بیاره !؟؟ اگه شدنی هست بگید استفاده ببریم..:106:
ممنون :)