این آقا ی مدت رفیق ما بود مثلا تو یاهو رو حساب آشنا بودن و اینا قبول کردم کار پرداخت سرور رو انجام بده ۲۳۳ دلار واسه ما گفت پرداخت میکنه رو حساب آشنا بودن تخفیف داد منم قبول کردم :(( :(( :(( :(( :(( :((
نمایش نسخه قابل چاپ
این آقا ی مدت رفیق ما بود مثلا تو یاهو رو حساب آشنا بودن و اینا قبول کردم کار پرداخت سرور رو انجام بده ۲۳۳ دلار واسه ما گفت پرداخت میکنه رو حساب آشنا بودن تخفیف داد منم قبول کردم :(( :(( :(( :(( :(( :((
این امیرحسین ضرابی که خیلی در موردش توی اینترنت نوشته شده. چهار سال پیش پول چند تا مشتری vps من هم خورد. شما کجا پیداش کردی چون سایتهاش که تعطیل کرده
این شخص اسمش از شروع اینترنت در لیست کلاه بردار ها قرار داره
در عجبم چطور تا الان داره فعالیت می کنه
می تونید ازش از طریق پلیس فتا شکایت کنید
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
دوستانی که مالباخته هستن یه تشکیل پرونده برای این بدین به هر حال هر چند تعداد کلاهبرداری کنه به تعداد شاکی هاش اضافه میشه اونوقت آگاهی تحقیقاتش رو شروع میکنه قول بهتون میدم یا باید از ایران فرار کنه یا سر دوماه نشده دستگیرش میکنن
سلام
چرا دوستان برای شخصی که اینقدر کلاه برداری میکنه تشکیل پرونده نمی دید تا بهش درس بشه این کارها نکنه؟>
خدا می دونه دیدی الان داره تو این انجمن واسه خودش حال می کنه :-j
11 تومان هم من مال با خته هستم :D
البته کارت شارژ
منم دقیقا همین سوال دارم وقتی این تاپیک رو دیدم خیلی عصبانی شدم یعنی این همه ادم که کلاهبرداری سرشون شده نرفتند شکایت کنند؟
افرین ! انگیزه ی خوبیه برای جوجه خلاف کارهایی که در 2 سال دیگه امیرحسین رو تو جیب میزارن !
بیخود نیست تا حرف از شکایت به کسی میزنی میگه طرف فورا: برو شکایت کن اقا برووووووووووووو
میدونه طرف عرضه نداره میگه.
2 میلیون میگیرم جنازشو تحویل میدم b-)