پاسخ : مودم همراه وایمکس ایرانسل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
من با usb در حال حرکت با اینکه انتن با توجه به موانع که توی مسیر بود و دور و نزدیکی از انتن سیگنالش بین 100% تا 35 %متغیر بود ولی توی همون حالت 35 %هم باز سرعت دانلود فرقی نمیکرد اشتراک 1 مگ بود با سرعت 110 انتن %35 تا %100 فرقی نکرد داشت با سرعت 110 دانلود میکرد در حال حرکت
اتفاقا مودم usb در حال حاضر 70% تخفیف داره
اما به سه دلیل دنبال اینم که مودم همراه رو بگیرم
1. تا اونجایی که مطالعه کردم مودم های دیگه عملا برای استفاده در حال حرکت طراحی نشده و الان از شما میشنوم که میشه در حال حرکت هم استفاده کرد چون تا الان استفاده ای نداشتم
2. مودم همراه قابلیت wifi هم داره و می شه چند دستگاه همزمان استفاده کرد
3. مودم usb از منابع سیستم هم استفاده می کنه ! البته این موضوع رو مطمئن نیستم ، فقط مطلبی در گویا ای تی خوندم و نقل قول می کنم
انقال تجربیاتتون به بنده کمک زیادی می کنه
با تشکر
آقا من خونه ام ، نیاز به مودم همراه ندارم .
فقط یه چیزی میخوام که قطعی نداشته باشه مطلقاً .
ایرانسل یا همراه اول پیشنهاد بدید .
مبین نت توی محدوده نیستیم متاسفانه
من خودم در مغازه از مودم usb ایرانسل استفاده می کنم به نظرم اگه wifi برات مهم نیست و زیاد هم کارایی آن چنانی نداره (فقط جاهایی که جمع هستین بدرد می خوره) اگه می خواهی مودم usb بخر الان هم 70 درصد تخفیف میده قیمتش فقط 29.900 تومان است.مودم همراه ایرانسل قیمتش خیلی بالاست اگه wifi نمی خواهی پیشنهاد من usb است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
آقا من خونه ام ، نیاز به مودم همراه ندارم .
فقط یه چیزی میخوام که قطعی نداشته باشه مطلقاً .
ایرانسل یا همراه اول پیشنهاد بدید .
مبین نت توی محدوده نیستیم متاسفانه
والا چیزی که قطعی نداشته باشه تو ایران تقریبا مثل یک رویا می مونه
اما به صورت نسبی مودم ایرانسل بهتره
توی سایتش مناطق تحت پوشش رو ببین
اگر ساپورت می کنه به نظرم وایمکس ایرانل بد نیست .
من از مودم ایندور استفاده کردم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
من خودم در مغازه از مودم usb ایرانسل استفاده می کنم به نظرم اگه wifi برات مهم نیست و زیاد هم کارایی آن چنانی نداره (فقط جاهایی که جمع هستین بدرد می خوره) اگه می خواهی مودم usb بخر الان هم 70 درصد تخفیف میده قیمتش فقط 29.900 تومان است.مودم همراه ایرانسل قیمتش خیلی بالاست اگه wifi نمی خواهی پیشنهاد من usb است.
حق با شماست .
اما برای یکبار مودم می گیری ! می خواستم ببینم اگر ارزشش رو داره مودم همراه رو بگیریم اما مثل اینکه کسی تا به حال استفاده نکرده .
البته wifi هم برام مهمه .
بله در حال حرکت هم آنتن میدهد اما نوسان دارد
به نظر من اگر به adsl دسترسی ندارید و یا adsl جوابگو نیست خریداری نمایید البته در نظر داشته باشید در هر نقطه سرعت مودم قابل تغییر است اینجا که از طرف خود شرکت آمدند خود خونه را از نظر سرعت تست کردند.
بله مودم از نوع wifi هم بود کارایی اش خوب بود
در ضمن یک قسمت سوکت تلفن هم روی مودم بود که شرکت گفته بود به زودی یک قابلیت استفاده از تلفن هم به مودم اضافه میشود همانند یک خط تلفن بی سیم.
سلام دوستان من مودم جیبی ایرانسل ( 1 مگ ) دارم. دارم از ایران میرم و هر کی به کارش میاد بگه همین جا به بهترین قیمت میفروشمش. ممنون
از کرج یا تهران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
senior_ardeshir
سلام دوستان من مودم جیبی ایرانسل ( 1 مگ ) دارم. دارم از ایران میرم و هر کی به کارش میاد بگه همین جا به بهترین قیمت میفروشمش. ممنون
از کرج یا تهران
قیمت و آیا اعتبار سالیانه داره ؟
بله 1 سال اعتبار داره و همینطور که میدونید الان 270 شده ولی من 200 تومان میفروشم
160 هستم.
بیشتر پولم نمیرسه.
شرمنده