بنده پرسیدم حاضر به پرداخت هزینه هستید ؟ ایشون هم با عقل سلیم و کاملا آگاهانه گفتند بله
بنده هم آفری توی بخش آموزشی ندادم پس تخلفی هم مرتکب نشدم :)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترجیح میدم به جای اینکه جواب شما رو بدم و بحث کنم 2 تا تاپیک بخونم و هم به اطلاعاتم اضافه بشه و اگر علم و دانشم جواب گو باشه کمکی هم بکنم....اما استثناً پاسخ میدم و دیگه ادامه نمیدم...
من دید تفریح نه به این انجمن و نه به کاربرانشون دارم اما شاید درآمد کاری که انجام میدم و به این انجمن مربوط میشه 5% درآمدام هم نشه !!!
کار مفت هم انجام نمیدیم و اگر هم یخوایم روزی در راه خدا کار کنیم برای امثال شما که نافتون رو با پول بریدن نمیکنیم...برای کسی می کنیم که لیاقت داشته باشه
آدم مذهبی نیستم اما یه جمله هست که خیلی قشنگه .... ذکات علم، یاد دادن اون به دیگرانه
شخصا بنده هر موقع از کسی کمک خواستم اولین چیزی که گفتم بحث هزینه اش بوده که تعارفی نداشته باشن و بحث رفاقت و کار رو تفکیک کنن...
در نهایت : ...
من به همون اندازه که از این انجمن، مدیران و کاربرانش مطالبی یاد گرفتم تا جایی که توان داشته باشم حداقل روزانه 1 ساعت رو دارم توی این انجم وقت صرف میکنم تا اگر بتونم گره از کار کسی بدون هزینه باز کنم.
این موراد که گفتم کاملا شخصی هست و ...
امیدوارم هنوز افرادی باشن که منش و بزرگواری داشته باشند و به Butterfly معتقد باشند و فقط جلوی بینی خودشون رو نبینند.
اگر اطلاعاتی در مورد Butterfly یا اثر پروانه ای ندارید حتما کمی جستوجو کنید و در موردش فکر کنید.
همه وقتتون رئ صرف پول در آوردن نکنید.
در نهایت هم از استارتر و هم مدیران عذرخواهی میکنم که موضوع تاپیک کمی خارج شد..اما نمیشد تاپیک جداگانه ای زد و صحبت کرد.
موفق باشید.
دوستان عزیز ممنون که حرف هاتون رو زدین و بحٍ رو هم منحرف کردین
اون دوستمون که پیشنهاد قیمت کردند واقعا نمیخواستن پول بگیرن چون 500 تومن قیمت دادن و این عملا یعنی نمیخوام پول بگیرم
دوست عزیز ممنون که مقاله ای به من دادین من اول که میخوام نصب کنم یک ارور میده که مشکل من هم همینه
من کمک میخوام اگه کسی میتونه بسم الله و اگه نمیتونه لطفا پست اسپم نگذاره
بازم ممنون از دوستان
این عکس هست
فایل پیوست 7264
System Requirements | Enkompass
برای Authentication نیاز به نصب و فعال سازی Active Directory هست...
اطلاعات بیشتر اینجا هست :
Configuring Windows Server® 2008 for Enkompass | Enkompass
دوستان عزیز اون مشکل حل شد یک مشکل دیگه هست که انگار قول مرحله آخر هست
طبق عکس زیر:
فایل پیوست 7265
خدمت شما...
UNC Share Problems
همچنین Installing Enkompass قسمت
Installing Enkompass