کاری که bestserver گفت رو انجام بدی حله ( کافیه هر بار که میخوای تشریفتو ببری بالای صفحه روی خروج کلیک کنی ، مشکل حله !! )
نمایش نسخه قابل چاپ
زیاد سخت نگیرید اکثر فروم ها از اینکارا می کنند ;)
من مطمئن هستم ب خاطر آمارآنلاين و... اينكارو ميكنند چون يه بار درست شده بوده 7 8 نفر بيشتر نبودن
ولي اين واقعا نظم همه چي رو بهم ميزنه !
اگه فني به كاربر "بهرام" بگيد راهنماييي كنند
سلام
لیستی که ته سایت وب هاستینگ تالک دات آی آر نشون داده می شه، مد افرادی که امروز از انجمن بازدید کردند هست. که توی فایل ترجمه ، به افراد آنلاین تغییر دادند که ملت فکر کنند بازدید سایت خیلی بالاست و بیان تبلیغات بدند و...
از این نوع کلاهبرداری ها و دروغ ها و ***ی ها و ... توی مملکت ما زیاد هست. و البته طبیعی است.
ایرانی جماعت، قدر هیچی رو نمیدونه!
الان خیلیا فکر میکنن، که آره این فروم فلان تومان درمیاره واسه جیب وحید و ... ( همین نمونه با هاستینگ ها)
اما خیلی ها درک نمیکنن، این خدمت رسونی هست تا این چیزا!
موفق باشید
نمی خواستم در این خصوص نظری بدم واسه رفع ابهام توضیح میدم
زمان طبیعی برای ماندن کوکی ها 900 ثانیه هست یعنی 15 دقیقه
و این زمان در این سایت درست نیست و کوکی ها پاک نمیشن
یکی از مشکلاتی که واسه افراد پیش میاده نمایش پست های اخرین ارسال ها هست
فشار بر روی سرور از نظر لود
زیاد شدن حجم تیبل datastor که یک دفعه باعث میشه سایت بترکه ( همان مشکلی که 2 سال پیش برای مجید انلاین پیش امد و توضیح داد ، ارور های دیتابیس بسیار )
متاسفانه این در بین سایت های ایرانی باب شده و دلیل بر ***ی و کلاه برداری و نمی دونم از این چیزا نیست
میشه گفت روند بازار هست ، مثل خیلی چیزای دیگر که ماها انجام می دیم ولی اصولی نیست
این همه پاچه خوار تو انجمن؟!
مملکت رو عرض کردم.
همین الان می خواین 200 تا انجمن بزرگ ذکر کنم که از این راه ***ی می کنند؟
نمونه دیگری از این نوع کلاهبرداری
آخه آدم چی بگه؟!
چشمامونو بگیریم تا نبینیم :109:، گوشامونو بگیریم تا نشنویم :107:. دهنمون رو ببندیم تا حرف نزنیم:-ss.
همین مونده بینی مون رو هم بگیریم تا بمیریم.
مصطفی جان نمیتونی الفاض بهتری به کار ببری؟جای شما بودم یک کمی دهن رو مسواک میزدم.پاچه خواری چه رو میخوایم کنیم؟ کلا 50 تا ارسالی داریم.نهایتش نام کاربریمون پاک بشه با یکی دیگه میایم!! من خودم تا الان 2 بار نامک اربریم پاک شده و یکی دیگه ساختم.درجه نمیخوان تو ارتش بهم بدن که برام مهم باشه.اولن کسی که میخواد به هر سایتی تبلیغات بده اول میره سراغ الکسا بعد گوگل پیج.. اصلا به هیچ آماری نگاه نمیکنه که شما داری اینطوری ساده اندیشی میکنی.. بزرگترین سایتها رو هم ببینید آماروشن همینطوریه.مثال: فارسکیدز و رپفا و گنجا موزیک و... واقعا روزانه 250 هزار بازدید دارند؟ نه همشون دستکاریه اما الکساشون بالاست واقعا.و پربازدید.همه میدونن آمار تقلبی هست اما بازم تبلیغات گرون گرون میدن چون میدونن واقعا پربازدید هست. اما فکرش رو کن همین سایتها آمار رر کنه روزانه 20 هزار نفر!! اصلا از تیپ میفته سایت... در واقع آمارهای خود سایتها بیشتر جنبه نمایشی داره و کسی زیاد توجه نمیکنه بهش ..خود من تا الان که شما گفته بودی اصلا دقت نکرده بودم..اما به هر خ..ی بگی این سایت پربازدیده میره الکسا رو نگاه میکنه و میاد میگه بله!نمیاد چشماشو بندازه نه سایت!!
من با این دوست ( مصطفی ) یکم هم عقیده هستم
منتها سرو نوع صحبت کردن ، نه
این امار برای بالا رفتن ثبت نام یوزرها بکار می ره ، یعنی یه جورایی روی ذهن افراد تاثیر می گذاره که عجب سایت اکتیوی هست و همه کاربرانش انلاین هستند ! دروغ دروغ دروغ
همین هم باعث میشه امار ثبت نام بره بالا
این سایت هایی که امار رو دست کاری می کنن ، همیشه امار کاربرانی که در سایت بازدید داشتن رو بر می دارن و نمایش نمی دن
چون همیشه تعداد کاربرانی که در 24 ساعت گذشته از سایت بازدید کردن از امار بازدید فعلیش کمتر هست
یعنی چطور میشه مثلا یک سایت 300 عضو انلاین داشته باشه ولی کاربرانی که در 24 ساعت گذشته انلاین بودن 100 تا باشه ؟
هر سایتی که دیدین امار نشون نمیده برای کاربران بازدید کننده در 24 ساعت گذشته ، باید بیشتر بهش شک کرد
این چه حرفی هست !
تازه اگر بازدید هم نداشته باشه اینجا مرجع هاستینگ ایران هست !
اصلا مگر این سایت برای بازدید راه اندازی شده ؟ این سایت جهت رفع مشکلات مدیران هاستینگ و بحث و گفتگو مدیران در مورد هاستینگ ها هست !
تبلیغاتی هم که می بینی گذاشتند همش خرج خود هاست و سرور و دامین وب هاستینگ تاک می شود که به کسی فشار نیاد ! تازه اگر چیزی هم گیرشون بیاد حقشون هست چون دارند زحمت می کشند و اینجا را اداره می کنند !
حرف شما یکم .... ! :68: