سلام
شما هاست میگرفتید بهتر بود سرور مجازی اصلا به کار شما نمیاد تازه اونم ویندوز
دوست عزیزم در حوزه ی it تا وقتی اطلاعی از موضوع نداری اقدام نکن و با چند نفر خبره در اون کار مشورت کن شما یک هاست بگیر و روی اون فعالیت کن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شما هاست میگرفتید بهتر بود سرور مجازی اصلا به کار شما نمیاد تازه اونم ویندوز
دوست عزیزم در حوزه ی it تا وقتی اطلاعی از موضوع نداری اقدام نکن و با چند نفر خبره در اون کار مشورت کن شما یک هاست بگیر و روی اون فعالیت کن
قبل خرید شما باید این پرسو جو ها رو میکردید .
انگار یه نفر تا حالا ماشین ندیده یه ماشین میزارن جلوش میگن اول تعمیر کن بعد سوار شو برو با هاش یه دور بزن .
طرف نمیدونه ماشین چیه وای به حال تعمیر و حرکت .
شما ابتدا یه هاست بخرید از اون استفاده کنید تا هزینه هایی که میکنی دور ریخته نشه .
این حرف من خدا کنه باعث بی انگیزگی شما نشه . اما راه رو شما اشتباه انتخاب کردی . یا ما دوستان رو سر کار گذاشتید با این سوال ها .
خوب پس اين ويندوز چه خاصيتي داره؟ والا قبل خريد به ما گفتن سرور مجازي واسه شبكه اجتماعي خوبه، الان چه خاكي تو سرم كنم؟
به قول دوستان شما باید اول با هاست شروع می کردید
البته من می خواستم این حرفم رو بزنم
گفتم شاید ناراحت بشید
شما با یه هاست معمولی شروع به کار می کنید و زمانی که سایتتون آمار خوبی گرفت و هاست جوابگو
سایت شما نبود
بعد از اون شما اقدام به خریداری سرور لینوکس می کنید و سایتتون رو کامل منتقل می کنید
...
اي بابا حالا چي كار كنم؟
دوست عزیز دوستان بالا بهت گفتن
شما الان سرور مجازی رو پس بده و از همون فروشنده یک هاست و دامین بخر و ببین زبان برنامه نویسی شبکه ی مجازیت چه چیزی هست و به فروشنده هم بگو تا کمکت کنه چه هاستی بهت بده سپس روی همون فعالیت کن کم کم که اطلاعاتت بالا رفت اونوقت میتونی مجزا بشی و اقدام بهتری انجام بدی.
یه سوال شبکه اجتماعی که میگید رو اصلا طراحی کردید ؟
ازش پرسيدم كه ميخوام شبكه اجتماعي بزنم گفت سرور مجازي بگير منم گرفتم ديگه
اگه هاستم بگيريم دوباره بايد سرور ميگرفتم منم كارو يكسره كردم