صدی 3 رو چه جوری حساب کردید؟!!;;)
نمایش نسخه قابل چاپ
بانک بزارین حدود 350 میلیون سود در سال میشه ( اگه بانک جم نکنه در نره , اختلاص نشه ) پولتون سر جاش بمونه شاید :d
حاجی حالت خوب نیستا واقعا یک میلیاردو 800 میلیوننننن میدونی یعنی چی
دیتاسنتر تو ترکیه هم بخوای بزنی ! این قدر سود نمیکنی
این پول طرف میزاره و بانک 30 در صد سود میگیره میدونی یعنی چه قدر ؟
54 میلیون ! اونقت به نظرت بیکاره بیاد سرمایه گذاری بکنه !
بازم اومدم تا از خودم دفاع کنم.. در واقع این تاپیک رو فقط باز کردم ببینم چند نفر ما رو حمایت میکنن...
مطمئنی بدون ریسک و خیلی راحت 540 میلیون میدن بهت؟؟؟نقل قول:
با قیمت روز حواله ای دلار نزدیک به 1میلیارد و 800 میلیون تومان سرمایه است!
سود ماهانه بانکی و بازاری با صدی 3 میشه ماهی 540 میلیون تومان
یعنی اگر من این پول رو بزارم بانک بدون ریسک و دردسر ماهی 540 میلیون تومان سود برداشت می کنم
شما تضمین بیشتر از این مبلغ می کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه برادر من اشتباه عرض میکنین...
اگه من این پولو بخوابونم حساب این این مبلغ مالیات کشوری در میان
مالیات بر ارزش افزوده میاد
خمس میاد
زکات میاد
حساب کنی اینا رو 0 میشه
یه چیزی هم باید از جیب خودم بذارم
بله این خو.دش ریسک بزرگیه در ضمن کودوم بانکی رو دیدین تو یه ماه 350 میلیون چرخش مالی داشته باشه...نقل قول:
بانک بزارین حدود 350 میلیون سود در سال میشه ( اگه بانک جم نکنه در نره , اختلاص نشه ) پولتون سر جاش بمونه شاید :d
حالا چه برسه به این که با این 2 میلیارد به قول شما اختلاص نشه..
درسته آقا؟؟؟!!!
نقل قول:
حاجی حالت خوب نیستا واقعا یک میلیاردو 800 میلیوننننن میدونی یعنی چی
دیتاسنتر تو ترکیه هم بخوای بزنی ! این قدر سود نمیکنی
این پول طرف میزاره و بانک 30 در صد سود میگیره میدونی یعنی چه قدر ؟
54 میلیون ! اونقت به نظرت بیکاره بیاد سرمایه گذاری بکنه !
حالمم خیلی خوبه...
بله میدونم چقدر میشه این مبلغ میشه 1،800،000،000 تومان یا 18،000،000،000 ریال درست گفتم اقای عزیز؟؟؟
و مطمئنین 30درصد هستش؟؟
بله آدمایی هستن که حاضرن برای اشتغال زایی مردم سرمایه گذاری کنن...
این دیتا سنتر را اهدنازی بشه 50 % پرسنلش ایرانی هستش و 50% پرسنل این دیتا سنتر بومی خواهد بود
طبق ضمانتی که بانک ها و موسسات مالی در بانک مالی دارن اگر هرگونه سودی داده نشه یا ... بانک مرکزی ایران جوابگو خواهد بود :)
مالیات کشوری ؟! توضیح میدید لطفا ! مالیات بر ارزش افزوده 5% هست برای تبادل پول .
زکات رو برای من تعریف میکنید ؟! اگر شما تحت کفالت باشید که مطئنم هستید شما نیازی نیست زکات بدید !
چجوری حساب کردید که شد 0 ؟
توی هر مرحله که یه درصدی از مبلغ کم میشه فقط به 0 نزدیک میشه و هیچ وقت به اون نمیرسه ( مگراین که بگن مالیات 100% هست :)) )
یه سرمایه گذار مثال بزنید که این پول رو بذاره وسط فقط برای اشتغال زایی !!! اشتغال زایی وقتی هست که شما داخل ایران سرمایه گذاری کنید .
50% پرسنل ایرانی همه رو میخواید ببرید ترکیه ؟ اونا هم حتما شب پیش سرورا میخوابن ؟! شما برید سفارت ترکیه بیخیال دیتاسنتر میشید :دی
@mohammad : از اون قرص های دیشبی یادته کینگ سایز 20سانت رو میکنه 30 سانت :دی
دوست عزیز لطف کنین یه خورده مودب حرف بزنین
خب آره میخوام ببرم ترکیهنقل قول:
50% پرسنل ایرانی همه رو میخواید ببرید ترکیه ؟ اونا هم حتما شب پیش سرورا میخوابن ؟!
مگه بنده از جیب مبارک پدر گرامی پول میدم که شما دارین خودتون رو میکشین...
اقا من اصلا میخوام آتیش بزنم به مالم
خب شما اگه رفتین بگین چه مشکلی داره دیگه دوست عزیز..نقل قول:
شما برید سفارت ترکیه بیخیال دیتاسنتر میشید :دی
تو کاری که شروع میشه آدم نمیزنه تو ذوق کسی
شما آتیش نمی زنید به مالتون . بلکه این فروم تخصصی رو به چالش کشیدید .
مشکل اینجاست کاری هست که مطمئنم اصلا شروع نمیشه !!! عزیز منو ببخشید اگر تند حرف میزنم فقط میخوام شمارو قانع کنم که دارید اشتباه میکنید . ما هم از این فکرا زیاد کردیم سرمایه هم حتی جور کردیم اما انقدر خرج و مخارج میزنه بالا و دردسر و گرفتاری داره که ...
من یک سال پیش با یکی از مسئولان دیتاسنتر تبیان که داشتم صحبت میکردم گفتند که خرج شبکه دیتاسنتر با روتر ها و سوییچ ها بیش از 1.5 میلیارد شده !
به هر حال من دیگه ادامه نمیدم خودتون بعد از این که وارد بحث اجرایی شدید متوجه حرف من خواهید شد ...
بیا برو دوبی دیتا سنتر بزن
در ضمن من به چالش نکشیدم اگه متن کامل رو بخونین میبینین نوشتن کیا حمایت میکنن
خب من از شما یه سوال میپرسم ایا زمین تو دوبی ارزون تر در میاد یا تو ترکیه و اینکه آیا میتونمم قطعات بهتری ببخرم یا نه؟؟
البته دیتاسنتر تبیان چون تو ایرانه خرجش زده بالا به دو علت:
1:تحریم ایران برای تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری
2: گرون کردن قیمتا توسط فروشنده ها به صورت عمده و خرده
http://www.webhostingtalk.ir/f196/53525/new/
از ایشون کمک بگیرید!
ولی دادا کلا ی پشتوانه میخاد!