پاسخ : نصب esxi 5 در Hetzner
خودم گرفتم. دسترسی مستقیم دارم. ex4s هست!
روش یه kvm سفارش بدین واسه 2 ساعت.
بعد اینفو kvm رو بدین تا نصب کنم.
خودتون هرچی دوست داشتین تقدیم کنید :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
روش یه kvm سفارش بدین واسه 2 ساعت.
بعد اینفو kvm رو بدین تا نصب کنم.
خودتون هرچی دوست داشتین تقدیم کنید :دی
yahoo : routervpscom
از اساتید انجمن اگر کسی باشه که لطف کنه و آموزش بده واقعاً ممنون میشم :) اگر براتون مقدور بود پ.خ بذارید، مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
از اساتید انجمن اگر کسی باشه که لطف کنه و آموزش بده واقعاً ممنون میشم :) اگر براتون مقدور بود پ.خ بذارید، مرسی
اموزش رایگان میخوهاید یا با هزینه؟
با شما که رو مسنجر صحبت کردیم دوست عزیز :) منظورم دقیقاً آموزش رایگان هست. منظورم آموزشی بود که اینجا قرار بگیره هم به درد من بخوره و هم به درد بقیه دوستانی که از هتزنر سرور میگیرن. خیلی دیگه از دوستان هستن که حاضر بودن و هستن اطلاعات و تجربه خودشون رو با بقیه به اشتراک بذارن. این انجمن هم به همت همین دوستان رشد کرده و به اینجا رسیده :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
با شما که رو مسنجر صحبت کردیم دوست عزیز :) منظورم دقیقاً آموزش رایگان هست. منظورم آموزشی بود که اینجا قرار بگیره هم به درد من بخوره و هم به درد بقیه دوستانی که از هتزنر سرور میگیرن. خیلی دیگه از دوستان هستن که حاضر بودن و هستن اطلاعات و تجربه خودشون رو با بقیه به اشتراک بذارن. این انجمن هم به همت همین دوستان رشد کرده و به اینجا رسیده :)
کسی از راهی که نون در میاره نمیاد آموزش ریاگان بده.
در هر حالت موفق باشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
سلام. من بهتون یاد می دم آنلاین. حوصله ی چت ندارم. آی دی اسکایپتون رو بدید با شیر تصویر بهتون یاد می دم بعد خواستید اینجا شیر کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arjang_61
سلام. من بهتون یاد می دم آنلاین. حوصله ی چت ندارم. آی دی اسکایپتون رو بدید با شیر تصویر بهتون یاد می دم بعد خواستید اینجا شیر کنید
واقعاً مرسی خیلی لطف میکنید:) بهتون پی ام میدم
دوست عزیز پس گوگل به چه دردی میخوره ؟
آموزش نصب VMware ESXi 5.0