پاسخ : مشکل انتقال دامنه در ریسلر کلاب
کجا میشه همچین چیزی رو دید؟ یا چک کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
کجا میشه همچین چیزی رو دید؟ یا چک کرد؟
از هویز؛
who.is/whois/domain.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
همچین چیزی نداره
مگه میشه!
status:?
اینطوری منظورمه:
فایل پیوست 7220
آره خب! آنلاک کردیم برای ترنسفر!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
آره خب! آنلاک کردیم برای ترنسفر!
بسیار خب
از طریق whmcs درخواست زدید یا از پنل دایرکت آی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
domainer
بسیار خب
از طریق whmcs درخواست زدید یا از پنل دایرکت آی؟
به دایرکتی گفتم ، گفتن به whmcs بگید! به اونا گفتن، هنوز خبری ازشون نیست! :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
به دایرکتی گفتم ، گفتن به whmcs بگید! به اونا گفتن، هنوز خبری ازشون نیست! :(
ببینید دوست عزیز شما لازم نبوده به دایرکت آی میگفتید که از چه طریقی اقدام کردید ( میدونم شاید هم پرسیده باشند و شما بعد گفته باشید whmcs ) اما خوب همه جای دنیا کارمندایی داره که به اهداف مختلف کار میکنند و زیاد هم بابت خود کار نیست یا پوله یا ...
احتمالا اون جوابی که گرفتید از بی توجهی ریسلر کلاب بوده - به نظرم شما وارد لایو چت ریسلر کلاب بشید - بگید برای انتقال اون دامنه همچین مشکلی دارید... دیگه خودشون با توجه به
البته شما به پنل ریسلر کلاب هم که برید اونجا درخواست ترانسفرتون وجود داره که میتونید دکمه ریترایی چیزی ... به هر حال نباید مشکلی باشه - حتی اگر مورد از whmcs باشه ( صاحب جدید دامنه که سفارش انتقال براش زدید ) میتونند براتون سفارشو تکمیل کنند ( ریسلر کلاب رو میگم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
ببینید دوست عزیز شما لازم نبوده به دایرکت آی میگفتید که از چه طریقی اقدام کردید ( میدونم شاید هم پرسیده باشند و شما بعد گفته باشید whmcs ) اما خوب همه جای دنیا کارمندایی داره که به اهداف مختلف کار میکنند و زیاد هم بابت خود کار نیست یا پوله یا ...
احتمالا اون جوابی که گرفتید از بی توجهی ریسلر کلاب بوده - به نظرم شما وارد لایو چت ریسلر کلاب بشید - بگید برای انتقال اون دامنه همچین مشکلی دارید... دیگه خودشون با توجه به
البته شما به پنل ریسلر کلاب هم که برید اونجا درخواست ترانسفرتون وجود داره که میتونید دکمه ریترایی چیزی ... به هر حال نباید مشکلی باشه - حتی اگر مورد از whmcs باشه ( صاحب جدید دامنه که سفارش انتقال براش زدید ) میتونند براتون سفارشو تکمیل کنند ( ریسلر کلاب رو میگم )
سلام جناب من می خوام whmcs وصل کنم به resselerclub کد کاربری هم می زنم اما انگار نه انگار که وصل شده مشکل کجاس ؟؟