آره دیگه شما از هتزنر میتونین دستکاپ بخرین از کیم سوفی( OVH) هم میتونین سرور supermicro بخرین
نمایش نسخه قابل چاپ
Processeur
Intel Core i5-2400
4x3.1+ GHz
6 Mo L2 - QPI 5 GT/sec
Virtualisation: Instructions VT
Turbo Boost Technologie @ 3.40GHz
16 Go DDR3
2x 2To- SATA2
RAID
SOFT 0/1
NIC
FastEthernet
این شمصخات مال ovh بود مشکلی هم برای مجازی سازی و مصارف دیگر نداره
سلام دوست عزیز
بهتون پیشنهاد میکنم به هیچ وجه ex5 نگیرید خیلی سریع دچار مشکل میشید با cpu سیستم
یعنی سیپوش صعیف هست یا اینکه این مدل سیپوهاش مشکل دارن
مهرداد عزیز ! جنس ارزون به درد نمی خوره .... شروع قوی می خوای داشته باشی باید اصولی کار کنی .
دور و بر کیم سوفی و هت زنر نرو ... فقط شما برای 100 کاربر هاست یک سرور 4 هسته ایی لازم داری .
اگر برای هاستینگ هست حتما حتما از هرجا میگری حداقل رید 1 باید باشه چون هر لحضه ممکنه هادر مشکل داره بشه فرقی هم نمیکنه کجا باشه وسیله الکترونیکیه هر ان ممکنه دچار مشکل بشه از رید استفاده کنید که اطلاعاتان برباد نره و مشکلی پیش امد اطلاعات هارد که بصورت رید هست از بین نیمره
والا من نفهمیدم چرا بعضی ها اینجوری فکر میکنن
ایرانی خیلی به اینکه هرچی گرونتر بهتر روی آوردن
بنده کاری به سابقه ی شما ندارم ولی تا وقتی چیزی رو تست نکردید به درستی ( توجه کنید به درستی ) در بارش نظر ندید
به نظر بنده سرور های کیم سوف 24gig سرور به نسبت خوبی هستش و سرور های هتزنر هم خوب و بد داره شما باید تصمیم بگیرید کدوم سرور رو بخرید
من خود زیاد شندیم که فروشنده ها بگن سرور کیم سوفی هاردش سوخت. البته بیشتر از زیاد . یه مورد هم از ovh شنیدم هاردش سوخته. ابلته بین دوستان خودمون.
من اینو میخواستمنقل قول:
Dedicated One
Cpu: Corei5 (4 x 2.66 Ghz)
Ram: 16 GB
HDD: 2TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
اما توی تماس تلفنی متوجه شدم میخوان کیم سوفی بدن
اگر هم بخوان ovh بدن
قیمت سرور خام از ا وی اچ میشه 69 یورو یعنی 186 هزار
با 6 ای پی قابل استفاده میشه 214 هزار
دیتاسنتر این قیمت بهشون میده
حالا چطوری به من میدن 180 نمیدونم
خب گزینه ای نمونده جز کیم سوفی
کیم سوفی سرور خالی میشه 105 تومن
با 6 ای پی
فوقش بشه 130
میگیم ده تومن سود
یست تومن سود
سی تومن سود
سود 50 تومنی روی سرور کیم سوفی؟
سروری که من نمیخوام اصلا
من زدم ovh
حالا توی بخش انتقادات فعلا داریم بررسی میکنیم
از دوستان دیگه هم علی الخصوص پردیس هاستینگ ممنونم
دوست عزیز شما اول برین فرق بین ovh و کیم سوفی رو یاد بگیرین بعد بیاین نظر بدین!!! کیم سوفی نه دیتاسنتر هست نه .... کیم سوفی یکی از سهامداران ovh هست که سرور میفروشه...و شبکه مال ovh هست پشتیبانی با ovh و....