پاسخ : درخواست تبلیغ در google adwords
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
سلام
عجب روزگاری شده شما برید از جایی بگیرید که اعتماد دارید
6 سال دارم کار میکنم 3 سال تو این انجمن بعد بیام 75 هزار تومن از شما کلاه برداری کنم؟؟
سلام .
عزیز من اصلا قصد جسارت نداشتم . اما فکر کنم نیاز به جلب اعتماد در محیط مجازیه نت ، یک امر طبیعی باشه !
عرض کردم که خریدارم ، فقط لطفا راجع به مواردی که در پست قبلیم ذکر کردم توضیحات لازم رو بدید .
نقل قول:
آیا راهی هست یه کاربر تفاوت این 2 رو بدونه( کپنی یا دلار ) ؟ اگه هست برای دوستان توضیح دهید تا بهتر بتونن اعتماد کنن به شما .
لطفا راجع به این هم توضیح بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisr
آیا راهی هست یه کاربر تفاوت این 2 رو بدونه( کپنی یا دلار ) ؟ اگه هست برای دوستان توضیح دهید تا بهتر بتونن اعتماد کنن به شما .
سلام
کلا دو راه هست برای تبلیغ در گوگل !
1: استفاده از اکانت هایی که با کوپن شارژ شدند این اکانت ها احتمال ران شد تبلیغ 50% هست
2: استفاده از اکانت هایی که با دلار یعنی از کردیت کارت شارژ شدند خوب باید به قیمت روز دلار هزینه کنید
3: کوپن که میگند یه کد هست که وقتی به یه اکانت میدید به اندازه 75 دلار با 100 دلار یا.... بستگی به کوپن داره اکانت شما شارژ میشه ! و هر اکانت یه بار میشه از کوپن استفاده کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FPG
سلام .
عزیز من اصلا قصد جسارت نداشتم . اما فکر کنم نیاز به جلب اعتماد در محیط مجازیه نت ، یک امر طبیعی باشه !
عرض کردم که خریدارم ، فقط لطفا راجع به مواردی که در پست قبلیم ذکر کردم توضیحات لازم رو بدید .
لطفا راجع به این هم توضیح بدید .
مشکل من نیست شما اعتماد ندارید من به شما نگفتم باید از من بخرید ! میتونید از جایی بخرید که اعتماد دارید بنده وقت ندارم برای شما توضیح بدم چه جوری به من اعتماد کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
سلام
کلا دو راه هست برای تبلیغ در گوگل !
1: استفاده از اکانت هایی که با کوپن شارژ شدند این اکانت ها احتمال ران شد تبلیغ 50% هست
2: استفاده از اکانت هایی که با دلار یعنی از کردیت کارت شارژ شدند خوب باید به قیمت روز دلار هزینه کنید
3: کوپن که میگند یه کد هست که وقتی به یه اکانت میدید به اندازه 75 دلار با 100 دلار یا.... بستگی به کوپن داره اکانت شما شارژ میشه ! و هر اکانت یه بار میشه از کوپن استفاده کرد
بالا آوردن تبلیغ با دلار حداقل از چند شروع می کنید و قیمت هر دلار چند و کامزد هم میگیرین یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
inpersia
بالا آوردن تبلیغ با دلار حداقل از چند شروع می کنید و قیمت هر دلار چند و کامزد هم میگیرین یا نه؟
سلام از 50 دلار بله 50* دلار ازاد + 12 هزار نومن کارمزد
صرف با اکانت هاب کوپنی هست
نقل قول:
مشکل من نیست شما اعتماد ندارید من به شما نگفتم باید از من بخرید ! میتونید از جایی بخرید که اعتماد دارید بنده وقت ندارم برای شما توضیح بدم چه جوری به من اعتماد کنید
از نوع برخوردتون کاملا میشه نحوه پشتیبانیتون رو هم فهمید .
حتی اگه مفت هم بدید ، با شما کار نمی کنم ;)
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FPG
موفق باشید .
too
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FPG
موفق باشید .
کاملا با نظر این اقا موافقم.هدف باید رضایت مشتری باشه این لحن شما نشون میده از پشتیبانی شما
سلام من یوزر alborzgostar
رو تایید میکنم چون از ایشون خرید کردم ولی اکانت ران نشد وایشون پول رو به من برگشت دادم
از یوزر سایت تجارت گستر ، مرجع تبلیغات حرفه ایی ، گوگل ، پیامک ، ایمیل ، بنر .. تجارت گستر ، مرجع تبلیغات حرفه ایی ، گوگل ، پیامک ، ایمیل ، بنر ..
هم خرید کدم ایشون کلاه بردارن و پول بند ه رو خوردن با 90.000 تومان هرکسی مدرک خواست بهش میدهم من ویکی از دوستان دیگر هم ایشون پولشو ن رو خوردن مواظب باشید
مگه تبلیغات گوگل ف ی ل ت ر نیست؟