پاسخ : آلماهاست - فروش ویژه سرور اختصاصی انگلستان با هدیه 50هزارتومانی و 100هزارتومانی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
در مورد آی پی بله. در مورد سخت افزار اگر سرور شما ساپورت کند با پرداخت هزینه آپگرید آن را آپگرید خواهید کرد.
فکر کنم سرور 370 که زدید ساپورت می کنه
هزینه افزایش رم از 16 به 24 یا 32 چقدر هست؟
پاسخ : آلماهاست - فروش ویژه سرور اختصاصی انگلستان با هدیه 50هزارتومانی و 100هزارتومانی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
فکر کنم سرور 370 که زدید ساپورت می کنه
هزینه افزایش رم از 16 به 24 یا 32 چقدر هست؟
هزینه ارتقا به رم 32 گیگ 126هزارتومان در ماه میباشد که اگر اشتباه نکنیم +30پوند هزینه آپگرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PerSianSerVerS
تا اونجایی که من دیدم آی پی گرفتنش یکم زمان برد. یکی از دوستان ما 10 روز آی پی میخواست نمیدادن
سلام
خیر ما در کمتر از چند ساعت هر تعداد ای پی بخواهید تحویل میدهیم و به روز نمیکشد
موفق و پیروز
سلام
سرور d6-890 با پورت 10 و 30 ایپی چقدر در میاد؟
سلام
من اومد یک سرور دیگه از شما سفارش بدم، این رو
https://secure.almahost.co.uk/cart.php?a=add&pid=197
ولی حتما باید Raid controller هم بگیریم به نظر، درسته؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
باسلام
اگر بخواهید مجازی سازی کنید بله.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
اگر بخواهید مجازی سازی کنید بله.
موفق باشید
خیر برای فایل هاستینگ نیاز دارم این رو هم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
سلام
سرور d6-890 با پورت 10 و 30 ایپی چقدر در میاد؟
باسلام
1360000 تومان با پورت 10گیگ وپهنای باند 100 ترابایت
اگر حتما سی پی یوهای e5-2670 هست که هیچ اگر نه سی پی یو مد نظر نیست در سایت تیکت ارسال کنید آفری بهتر برای شما داریم.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
خیر برای فایل هاستینگ نیاز دارم این رو هم
پس حتما پیشنهاد میکنیم Raid استفاده کنید. البته انتخاب با خود شما میباشد.
موفق باشید