پاسخ : گول وي پي اس با قيمت ارزونو نخوريد
سلام به همه ی دوستان
دوستان من که کلا کلافه ام از این موضوع بازارم جدیدا مخصوصا این ماه اصلا جالب نیست
من فک میکردم تابستون باید بازار بهتری باشه ولی دیدم که برعکسه میخاستم بدونم مال همگی اینجوریه یا فقط من بیچاره؟ در ضمن دوستانی که تجربشون بیشتره ایا بهتر میشه ماه های اینده این ماه کلی خسارت داریم میدیم
اقایونی که میاین ماه اول رو رایگان میدین والا بلا ما یک بار انجام دادیم واسه 7 پشتمون بسه نکنید از ما گفتن تجربه ی تلخی بود d:
والا من هم که عضو شدم دیدم قیمت ها خیلی پایین هست
الان تازه بدتر هم که شده
تا 2-3 هفته پیش رم 1 رو میدادن 14 تومن الان نگاه کنی میدن 10 تومن!!
ما هم مجبوریم قیمت ها رو بیاریم پایین وگرنه کاسبی داغون میشه
--------------------------------------------------------------------------------------
فقط من موندم اون کسی که 10 تومن میده واسش میصرفه!!!
یعنی به خاطر 3 تومن سود میان وی پی اس میدن اینا!
خدا کنه وضع بهتر بشه
الانم جوری شده مشتری میاد دنبال کمترین قیمت میگرده
سلام
آدمهایی هستند که با کم فروشی خودشون رو میکشن بالا فکر میکنن زرنگ هستند
یکی از همین دوستان میگفت سود ایشون در جهل مشتری است
باور کنید من با چندین لوکشن در اروپا و آمریکا چند رو پیش بیلان چهار ماه گذشتم رو گرفتم دیدم ول معتل هستیم
وقتی هزینه ها رو میبینم
1.هزینه نت خودم
2.هزینه خرید دلار
3. اصطحلاک کامپیوتر خودمون
4. چشممون که داریم میذاریم روی این کار
5. وقتی که برای این کار میگذاریم
6. علمی که برای این کار میگذاریم
7. خطری که داریم به جون میخریم
8. و خیلی موارد دیگه
باید یه جوری کنیم موارد بالا جبران بشه
باور کنید یه بغالی بزنیم وایسیم درش سودش صد برابر این کار و مسئولیتش یک صدم این هم نیست
دوست عزیز ما هم مجبور شدیم الان خودمون افر زدیم 5 تا سرور رم 1 منابع اختصاصی(واقعی) ده هزار تومان والا واسه خودمونم نمیصرفه ولی ایا راه دیگه ای هست؟
ما اومدیم اینجا حداقل کم کم ماهی 100 بابت همه زحمتی که میکشیم پشتیبانی و .... خودتون که میدونید چقدر زحمت داره درامد داشته باشیم ولی این ماه ما که ضرر دادیم به صورت بسیار وحشتناک به خاطر بعضی از دوستان خوب چاره ای نداریم منی که تا ساعت 2 اینجام حواسم به تیکت ها هست ماهی کلی هزینه ی لایسنس میدم و سرور و بقیه بماند خب انصافا درست نیست که حقمون اینجوری از بین بره بخدا ما هم بلدیم یک whmcs نال نصب کنیم که هزینه ی لایسنس ندیم از اونورم انقدر سرور بسازیم روی سرور اصلی که منفجر بشه ولی کار درست و جالبی نیست
جذب مشتری ربطی به قیمت پایین نداره . شما کیفیت بالا بدید . مشتری های مخصوص خودشون پیدا میشن :)
کم نیستند کسانی که قیمت هاشون نسبت به بقیه بالاتره ولی مشتری بیشتری دارند . چرا ؟ کیفیت بیشتر - پشتیبانی بهتر و ...
مثال بزنم ؟ پرشین کلود ، وارزهاست ، آلماهاست و دیگر همکارانی که کارشون درسته .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
این قسمت از حرفتون غلط هست.هر کس از هر جا میده به ما ربطی نداره.مهم کیفیت و نوع کار اون شخص هست.پس به دوستانی که از آلمان سرویس میدن یا..... نباید توهین کرد
ایشون نگفتند که هرکسی از آلمان و فرانسه سرویس میده .... گفتند هرکسی زیر قیمت میده بیشترشون آلمان و فرانسه هست . همش هم مربوط به شبکه های درجه چندم مثل کیم سوفی هست .
سلام موافقم با حرفتون کاملا درسته ولی این دوستان شناخته شده هستند و کارشون درسته اون بحثی نیست منظورم بعضی از دوستان گرامی دیگه بود
والا من دارم روی یه طرح کار میکنم اگر جواب بده
تا چند وقت دیگه کل بچه های wht رو انگشت به دهن میکنم که چطور سرور 512 رو میدم 50هزار تومن
چون واقعا اگر بخوایم با این وضع جلو بریم
از همین الان به فکر ترک این مقوله باشیم بهتره
و بذاریم ملت بیان سرور 512 بدن 4500 تومن و حتما پیروز میدان هستند و با سود سرورهاشون برن bmw x3 بخرن
وضعیت بازار و گرونی رو ببینید به فکر این باشیدچطور سرور خوب بدیم و منفعت کنیم
به خدا این همه داریم وقت میگذاریم آخر هم باید نگران این باشیم که پول خود سرور در میاد یا نه!!
خیلی بازار خرابه
این دوستمون درست گفتن
کسی که میره با قیمت خیلی کم وی پی اس میده فکر میکنه اون 3-4 تومنی که واسش میمونه سودشه
نمیدونه که کلی هزینه های دیگه هم داره میکنه
باید به فکر جلب اعتماد مشتری باشیم
به قول دوستمون راهکار های جدید که خدماتمون رو از بقیه متمایز کنه
قیمت ارزون اشتباه است اشتباه است اشتباه به هزار یک دلیل که بزگترینش اینه که مشتری که واسه قیمت سراغتون میاد واسه قیمت کمتر که ۱۰۰٪ هم کمتر پیدا میکنه از سرور شما میره حالا بازم خود دانید من هرجا تاپیک در مورد قیمت و این چیزا بوده یه جوری سعی کردم دوستانرو روشن کنم قضیه اینه آقا وقتی ارزون بدی مشتری که میاد سراغت یه ماه نه ۲ ماه مهمنته بعدش بای بای یه جا ارزونتر پیدا میکنه
اینکه جا افتاده خریدار از قیمت انتخاب میکنه کار خود ما قروشنده ها بوده خودمونم باید این و تو ذهن خریدار جا بندازیم که ملاک انتخابشونو از قیمت بیارن رو کیفیت و پشتیبانی من تا چند وقت پیش فک میکردم قیمتام خیلی پایینه حدود هفته پیش سر به قیمت آفرای انجمن زدم عذاب وژدان شدم گفتم من چقد گرون فروش بودم خودم نمیدونستم :دی با اینکه قیمتای ما با ۲۰٪ سود روی سرور تایین شده
قیمت ارزون شاید به ضرر فروشنده باشه و سود کمتری بده ولی از طرف دیگه مشریتون راضی هست و اگر هم راضی باشه هیچ وقت سمت کسه دیگه ایی نمیره حتی اگه کسه دیگه ایی پایین تر از قیمت شما هم بده !!!
ولی اگه از کیفیت ناراضی باشه 100% ماهه بعد تمدید نمیکنه و از کسه دیگه ایی میگیره !!!