پاسخ : مشکل اد کردن دومین بروی هاست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
www.denaserver.com
سلام
تاریخ تایپیک را هم میدیدی بد نبود !
انشاله زودتر به 100 تا برسید!
من با توجه به پست قبلی پاسخ دادم به تاریخ هم هیچ وقت نگاه نمی کنم. مشکل مشکله. فردا کسی سرچ کرد به این صفحه رسید بدونه تا یک جایی رو بره
پرونده باز همیشه بازه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsserver
سلام
منظورتونو نفهمیدم
کمی بیشتر توضیح بدین کامل و دقیق
یا علی
از این کامل تر نمیشه دیگه!
یبار دیگه سوالمو این پایین نوشتم با یکم ویرایش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajiran
ممنون از پاسخت.
ولی معلومه که قبلا اینو بررسی کردم.
دلیلش این نیست.
دلیل دیگیی نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
www.denaserver.com
سلام
تاریخ تایپیک را هم میدیدی بد نبود !
تاریخ سوال منو هم میدیدی بد نبود!
سوال:
من یه سایت با محتوای a تو هاستم دارم با دامنه a
یه سایت دیگه با محتوای b و با دامنه b رو تو هاستم راه اندازی کردم.پوشه سایت b هم تو پوشه public_html هستش.
و وورد پرس رو هم نصب کردم و پوسته و همه چی میزونه.
وقتی از تو قسمت مدیریت ووردپرس مربوط به سایت b به قسمت نمایش سایت b میرم ، با آدرس b وارد میشه و مشکلی وجود نداره.
اما وقتی مستقیم از تو مرورگر آدرس دامنه b رو میزنم دایرکت میشه به آدرس سایت a که رو هاست هست.
یعنی عملا من سایتی به نام b رو نمیتونم تو اینترنت راه اندازی کنم و با وارد کردن آدرس b وارد سایت a با دامنه a میشه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foumanvilla
سوال:
یه سایت دیگه با محتوای b و با دامنه b رو تو هاستم راه اندازی کردم.پوشه سایت b هم تو پوشه public_html هستش.
وقتی از تو قسمت مدیریت ووردپرس مربوط به سایت b به قسمت نمایش سایت b میرم ، با آدرس b وارد میشه و مشکلی وجود نداره.
اما وقتی مستقیم از تو مرورگر آدرس دامنه b رو میزنم دایرکت میشه به آدرس سایت a که رو هاست هست.
یعنی عملا من سایتی به نام b رو نمیتونم تو اینترنت راه اندازی کنم و با وارد کردن آدرس b وارد سایت a با دامنه a میشه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajiran
انشاله زودتر به 100 تا برسید!
من با توجه به پست قبلی پاسخ دادم به تاریخ هم هیچ وقت نگاه نمی کنم. مشکل مشکله. فردا کسی سرچ کرد به این صفحه رسید بدونه تا یک جایی رو بره
پرونده باز همیشه بازه!
سلام
از کاربر SajIran تشکر می کنم که مارو مسخره میکنند
:)
ولی بسیار ممنونم که به فکر کاربران هستند و می دونن شاید در آینده نزدیکی
یه همچین مشکلی واسه کسی پیش بیاد
اما شما دوستی که سوال پرسیدین
میشه بگید که از چه راهی برای ایجاد سایت B استفاده کردید
یعنی چطور دومینتونو اضافه کردید
؟
هاستم امکان اد کردن مجموعا دو دامین را داره.یعنی دو تا سایت رو میشه به روش addon domin رو هاست داشته باشیم.منم همین کارو کردم
ابتدا دامنه خریدمو دی ان اسش رو رو همین هاستم ست کردم.و بعد از اد کردن دامنه یه پوشه به نام b تو پوشه pablic html ایجاد شد و وردپرس رو آپلود کردم تو این پوشه و نصبش هم به خوبی انجام شد.
بقیش تو سوال قبلیم مشخصه.که گفتم از بخش داشبورد وردپرس میره تو آدرس سایتم بصورت b.ir ولی از تو مرورگر تو آدرسش میزنم b.ir نمیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foumanvilla
هاستم امکان اد کردن مجموعا دو دامین را داره.یعنی دو تا سایت رو میشه به روش addon domin رو هاست داشته باشیم.منم همین کارو کردم
ابتدا دامنه خریدمو دی ان اسش رو رو همین هاستم ست کردم.و بعد از اد کردن دامنه یه پوشه به نام b تو پوشه pablic html ایجاد شد و وردپرس رو آپلود کردم تو این پوشه و نصبش هم به خوبی انجام شد.
بقیش تو سوال قبلیم مشخصه.که گفتم از بخش داشبورد وردپرس میره تو آدرس سایتم بصورت b.ir ولی از تو مرورگر تو آدرسش میزنم b.ir نمیره.
سلام
یه پیشنهاد دارم براتون یه پیغام خصوصی _ پ.خ _ بدید میگم خدمتتون
خدایی نکرده فکر نکنید قصد فروش سرویس رو داریم
برای چیزه دیگه ای میگم
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foumanvilla
از این کامل تر نمیشه دیگه!
یبار دیگه سوالمو این پایین نوشتم با یکم ویرایش.
ممنون از پاسخت.
ولی معلومه که قبلا اینو بررسی کردم.
دلیلش این نیست.
دلیل دیگیی نداره؟
تاریخ سوال منو هم میدیدی بد نبود!
سوال:
دامنه ها رو بگید چک کنم یا pm بدید
من که نفهمیدم چرا باید پ خصوصی بدم؟!!!
راستی یه سوال:
این تحریم ها رو هاست ها اعمال نمیشه؟یعنی تموم هاست های خارج کشور قابل اطمینان هستند؟