پاسخ : مسابقه پرطرفدارترین آیدی یاهو در ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadegh
راستی جایزه ش چیه؟
فکر کنم کارت شارژ ایرانسل :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadegh
شرمنده ولی من حرفی از ایمیل نزدم/:)
امیدوارم در کارتون موفق باشید:-*:113::67:
ممنونم صادق جان
امیدوارم بتونیم تو آینده ای نزدیک همکاری های متقابلی رو با تمام دوستان انجمن به خصوص شما داشته باشیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
شناسایی آی دی های فعال ایرانی؟ عجب فکری کردی بابا... با نرم افزار و اسکریپت فقط میشه آی دی بیرون بیارن نه فعالها رو!! اما اینطوری میشه آی دی های فعال رو جمع اوری کرد..مثلا یکی 600 تا آی دی اد لیست داشته باشه همه هم ان باشن!! عجب فکری کردی/:)
این چیزی که شما مد نظرته دلتا جان تا حالا به ذهن من نرسیده بود :d
فکر بدی هم نیستا :-> اما نه مطمئن باشین ما ازین کارا نمی کنیم . اگه شما شک دارین میتونین صبر کنین و تو دوره بعد عضو بشین که مطمئن بشین ما ازین چیزهایی که شما گفتین هیچ استفاده و سوء استفاده ای نخواهیم کرد . :57:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EhsanHF
با delta موافقم .
قبلا هم همچین مسابقه ای برگزار شده بود . البته نمیدونم از طرف چه کسی .
بعدها مشخص شد قصد اون فرد از برگزاری اون مسابقه چی بوده !!!
البته جسارت نشه ، ولی باید همه جوانب رو رعایت کرد !
قبل از راه اندازی این سیستم ، تمام سیستم های قبلی رو بررسی کرده بودم و خودم هم متاسفانه توی چندتاشون عضو بودم و همین مسائلی که شما بهش اشاره کردین ، اونجا بهش برخورد کردم :109:
اما سعی داریم که این سیستم یه سیستم متفاوتی باشه . مثلا توی سیستم های قبلی بحث ثبت نام وجود نداشت و همین باعث میشد که مدیریت و نظارت روی سیستم عملا از دست مدیر سایت خارج بشه و نمونه های متععد دیگه که سعی کردیم توی این سیستم تا اونجایی که میتونیم نواقص رو به کمک دوستان برطرف کنیم .o:-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadegh
راستی جایزه ش چیه؟
اون هم فکر بدی نیستا :d
جدای از شوخی دو تا نظر مطح هست. اول این که بحث نقدی توی جایزه ها مطرح باشه به صورتی که هر کسی هر چقدر امتیاز کسب میکنه در یک ضریبی ضرب بشه و به صورت نقدی بهش پرداخت بشه . و دوم اینکه یک هدیه به رسم یادبود به دوستان داده بشه که هم علاوه بر یادگاری جنبه فیزیکی هم داشته باشه و همیشه در اختیارشون باشه .
اما اون چیزی که شما گفتین تا حالا در موردش فکر نکرده بودم ;;)
آمار مسابقه تا کنون
تعداد کاربران: 12
تعداد آراء: 102
قابل توجه تمام کاربران عزیز ، باید خدمت همه دوستان عرض کنم که فقط مشخصات دوازده آیدی پرطرفدار ایران توی صفحه اصلی نمایش داده میشه . برای دریافت لینک اختصاصی خودتون و کسب امتیاز بیشتر میتونین وارد سایت بشین و لینک رو از منوی سمت راست دریافت کنین . با تشکر
کار خوبی هست ولی تنها مشکلش این هست که قبلاً این کار انجام شده
امیدوارم شما با صداقت در این کارتون پیشرفت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
کار خوبی هست ولی تنها مشکلش این هست که قبلاً این کار انجام شده
امیدوارم شما با صداقت در این کارتون پیشرفت کنید
ممنون محمد جان
ایشالا با حمایتی که دوستان میکنن و صداقتی که از خودمون نشون خواهیم داد ، به امید خدا وجه تمایز این سیستم با سیستم های دیگه معلوم میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadegh
راستی جایزه ش چیه؟
احتمالاً بلاک شدن id توسط یاهو! :67:
یاهو: به دلیل احراز هویت ایرانی شما و همچنین محبوبیت بیش از اندازه تان، عشقمان میکشد که id تان را بلاک نماییم 8-}