پاسخ : مشکل سرعت پایین در ovh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
محل عکس روی سرور speedtest.net هست ، امکان نداره فوتوشاپ باشه
ضمن اینکه kimsufi سرور با پهنای باند محدود و پورت 1 گیگ شیر هم داره
دوست عزیز سرویسهای که بر روی پورت 1 میباشند بین 10 سرور به اشتراک گذاشته شده است
دوستان به جای اینکه الکی از یه دیتاسنتر دفاع کنید بیاین واسه مشکل این طرف راه کار ارائه بدید
اگر یکی از مسئول های ovh توی این فروم عضو بود مثل بعضی ها از دیتاسنترش طرفداری نمی کرد. سرور این بنده خدا مشکل داره، کی گفت سرور شما مشکل داره که زود بر می خوره! شما نگران وی پی اس های ۵ تومنی نباشید. اون ها مشتری خودش رو پیدا می کنه
دوستی میگه عکس با فتوشاپ دستکاری شده. درسته اینجا ایرانه و تقریبا مثل جنگله ولی هرجای دیگه شما چنین ادعایی بکنید می تونه براتون مشکل حقوقی ایجاد کنه و شخص به خاطر تهمت دروغ از شما شکایت کنه! پس به چیزی که می گید فکر کنید
در مورد مشکل شما چندتا مورد رو حتما بررسی کنید
نقل قول:
1- از یه لینک دانلود داخلی خود ovh واسه دانلود با idm استفاده کنید (
http://proof.ovh.net/files/)
2- ببینید اصلا چقدر از پورت شما مشغوله توی کل سرور. اگر پورت آزاد نیست که هیچ! ولی اگر پورت آزاد هست برید سراغ مورد بعدی
3- ببینید وضعیت هاردتون چه جوریه. میزان مصرف هارد (نرخ خوندن و نوشتن) رو با میزان تاخیر زمانی برای خوندن و نوشتن مقایسه کنید. اگر نرخ مصرف پایین ولی تاخیر زمانی بالایی دارید هارد شما مشکل داره و باید عوض بشه
4- اگر هیچ کدوم از بالایی ها نبود شبکه سرور شما مشکل داره. یا به دلیل مشکل کارت شبکه یا به دلیل مشکل کابل کشی سرور که فکر کنم بتونید از دیتاسنتر درخواست کنید که این مورد رو براتون بررسی کنند
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
دوستان به جای اینکه الکی از یه دیتاسنتر دفاع کنید بیاین واسه مشکل این طرف راه کار ارائه بدید
اگر یکی از مسئول های ovh توی این فروم عضو بود مثل بعضی ها از دیتاسنترش طرفداری نمی کرد. سرور این بنده خدا مشکل داره، کی گفت سرور شما مشکل داره که زود بر می خوره! شما نگران وی پی اس های ۵ تومنی نباشید. اون ها مشتری خودش رو پیدا می کنه
دوستی میگه عکس با فتوشاپ دستکاری شده. درسته اینجا ایرانه و تقریبا مثل جنگله ولی هرجای دیگه شما چنین ادعایی بکنید می تونه براتون مشکل حقوقی ایجاد کنه و شخص به خاطر تهمت دروغ از شما شکایت کنه! پس به چیزی که می گید فکر کنید
با تشکر
ممنون از شما من کلیه لینک ها ی مربوط به دیتا سنتر گذاشتم تا تک تک برسی شود فقط یک موضوع من یادم رفت بپرسم
raidcall
روی سرور شما زیاد پارک نشده چون یکی از مشکلات بود که قبلا بحث شد
و اینکه اگر دسترسی دارید سرور به حالت rescue mode و با استفاده و قطعات سخت افزاری خود را تست کنید
و در و اگر دست رسی دارید یک بار سرور اختصاصی خود را reboot بدهدید اگر بک اپ سنگین منتقل کرده باشید
منم یک همچین مشکلی دارم
روی یک سرور دارم با 17 18 تا 40 دانلود میگیرم رو یک سرور 100 کیلوبایت :دی
سرور کاملا خالیه کلا 3 تا وی پی اس روشه مگه این سه تا چقدر میتونن پورت رو اشغال کنن
کسی تا حالا به این مشکل بر خورده یک راه حل بده شک دارم به خودم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
منم یک همچین مشکلی دارم
سرور کاملا خالیه کلا 3 تا وی پی اس روشه مگه این سه تا چقدر میتونن پورت رو اشغال کنن
از طریق ssh سرعت دانلود شما چنده اقای خوشنویس
60 کیلوبایت
کمتر شد
رو ویندوز 40 50
رو لینوکس 100 50 کیلوبایت کمتر از این نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
جلل خالق !!!!!
یعنی کاربر جرات نداره بیاد مشکلش را بگه تا شاید حل بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا تعصبات را کنار بزارید
دوست عزیز هیچ تعصبی در کار نیست! فقط در جواب دوست خوبمون جناب کیانی گفتم چون میبینم همه جا میگن که کیم سوفی و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
محل عکس روی سرور speedtest.net هست ، امکان نداره فوتوشاپ باشه
ضمن اینکه kimsufi سرور با پهنای باند محدود و پورت 1 گیگ شیر هم داره
چه من چه دوستمون که مشکل دارند چرا باید فتوشاپ استفاده کنیم چه سودی داره که شما میگن نه فتوشاپ نیست!!!
مشکل کاربر حل کنید نه ...!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
با تشکر
باید خدمت شما هم عرض کنم به هیچ عنوان قصد دفاع ندارم مگه ارث بابامه!!این عکس قرار داده شده که دوستمون بدوند به این پورت راضی نشن و بدونند با پیگیری حل میشه و کیفیت بالای میتونند داشته باشند.همین.
متاسفانه با چنگلی بودن قانون ایران چه محیط فیزیکال و چه محیط مجازیش که دیگه معلومه.
اما خوشحال میشم کسی به ما چنین تهمت هایی رو به صورت آشکارا بزنه (نه بگبه فتوشاپ نیست) که بتونیم چنان غرامت سنگینی از شخص بگیریم که...از همین جا هم اعلام می کنم باز اگر کسی به هر گونه ای پست یا تاپیکی به شکل تهمت و توهین به من و شرکت (سپاکو تجارت ایرانیان) وارد کند بی دریغ اقدام به شکایت می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
منم یک همچین مشکلی دارم
دوست عزیز من هم یه همچین مشکلی داشتم آخرش هم دست نفهمیدیم مشکل کجا بوده اما با افزایش هارد و نصب مجدد سیستم عامل کامل بر طرف شد.شما هم یه تست کنید.من به سرور های مشکل دار 10-15 گیگ هارد اضافه کردم.بعدش خوب شدن!شاید از این هم نباشه.ربطی هم نداره بش!