پاسخ : فروش سایت (ایرانی هاست)
ببخشید من متوجه نشدم ...
شما مشتری هاتون رو فروختید درسته ؟
الان چی رو دارید میفروشید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zamani104
من تا 200000 تمان حاضرم
اصلا تابلو نیست که خو شما این پست رو دادید
سلام
ما چي چيو بايد بخريم؟
اگه چيزي هست به ما بگيد تا بخريم
در ضمن اين تابلو بازي ها هم در نيارين
كسي كه بخواد بخره پ خ ميكنه هيچ وقت قيمت نميزاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayan7
اصلا تابلو نیست که خو شما این پست رو دادید
نه من ندادم 2 ماه پیش میخواستم سایت بفروشم با مشتری ها و قیمت 500 هزار تومان ایشون 200 تومان میدادند ولی الان روی سایت نبودم بازدیدش و رنکش پایین اومده
و مشتری ها رو هم دادم به فرانتورک برای همین هم قیمت رو زدم که بدونید سایت رو با قیمت پایین دارم میفروشم دوستان
چند مشتری دارد اگر ممکن هست میزان در آمد ماهیانه و همچنین هزینه ماهیانه را الام کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irihost
نه من ندادم 2 ماه پیش میخواستم سایت بفروشم با مشتری ها و قیمت 500 هزار تومان ایشون 200 تومان میدادند ولی الان روی سایت نبودم بازدیدش و رنکش پایین اومده
و مشتری ها رو هم دادم به فرانتورک برای همین هم قیمت رو زدم که بدونید سایت رو با قیمت پایین دارم میفروشم دوستان
دوست عزیز شما نه مشتری داری - نه رتبه آلکسای بالایی داری نه قالب اختصاصی ای داری -نه whmcs اورجیناله- عمره دومینت هم به 1 سال نمیکشه .. دقیقا الان شما چیرومیخوای بفروشی ؟؟؟ من برام سوال شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayan7
دوست عزیز شما نه مشتری داری - نه رتبه آلکسای بالایی داری نه قالب اختصاصی ای داری -نه whmcs اورجیناله- عمره دومینت هم به 1 سال نمیکشه .. دقیقا الان شما چیرومیخوای بفروشی ؟؟؟ من برام سوال شده
درود
مشتری ها رو همه رو به فرانتورک انتقال دادیم و هرکسی هم سفارش میدهد باز هم به فرانتورک میفرستم.
عمر دامین هم 1ساله 12 روز کم دارد رتبه و ... رو هم اگر توجه کرده باشید در تایپیک قبلی گفتم که سایت چند هفته ای خوابیده بود به همین دلیل
خریداران بیان بالا
چه شغل کثافتی شده هاستینگ :-&