پاسخ : نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی
به نظر من یه حالت نظارتی بذاریم بد نیست
که همه در یه رنج بدن
نه گرون تر نه ارزون تر
به خصوص در تابستان
خریدار ها هم پرو شدن
میان همه جور خدمات میخوان بد فقط و فقط 5000 تومان بهشونم که حرف میزنی بهشون بر میخوره
فقط یه سیستم نظارتی میتونه کار گشا باشه
چه گیری دادین :"> همه مشتری ها پولدار نیستند که یکی نداره خوب به همون اندازه پولش میره وی پی اس ارزون میخره به شما چه ؟
1001 دلیل داره که این مشتری دوست داره از اینی که ارزون میده بخره
من همیشه به اینکه بازار قیمت خودشو خودش پیدا میکنه اعتقاد داشتم!
حرف دوستان هم درسته که یکسری ها فقط خرج سرور براشون در بیاد بال در میارن :) ولی مطمئن باشید مشتری بعد از یکبار که با قیمت خیلی پایین بخره و بعد اطلاعاتش دود بشه یا پشتیبانی ضعیف ببینه متوجه میشه که بله این خبرا نیست که 10 تومن بده و همه چیز بهش داده بشه! (کما اینکه زیادم دیدیم تو انجمن)
به نظر من نگران نباشید، شما با همون قیمتی که مد نظرته و میتونی باهاش سرویس خوب دست مشتری بدی ارائه کن، مطمئن باش مشتری های خودتو پیدا میکنی ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
من همیشه به اینکه بازار قیمت خودشو خودش پیدا میکنه اعتقاد داشتم!
حرف دوستان هم درسته که یکسری ها فقط خرج سرور براشون در بیاد بال در میارن :) ولی مطمئن باشید مشتری بعد از یکبار که با قیمت خیلی پایین بخره و بعد اطلاعاتش دود بشه یا پشتیبانی ضعیف ببینه متوجه میشه که بله این خبرا نیست که 10 تومن بده و همه چیز بهش داده بشه! (کما اینکه زیادم دیدیم تو انجمن)
به نظر من نگران نباشید، شما با همون قیمتی که مد نظرته و میتونی باهاش سرویس خوب دست مشتری بدی ارائه کن، مطمئن باش مشتری های خودتو پیدا میکنی ;)
خوب اینجوری بازار داغون میشه
و در امد ها از بین میره
ما میخوایم در امد داشته باشیم
نه کار بیش از حد و رایگان بکنیم
اکثر مشتری های خوب و به قیمت و دائمی از گوگل می آن
من که گفتم.... ممکنه یکی رم یک گیگ رو بده 10 تومان، شما ببین با چه قیمتی میتونی سرویس خوب بدی، با همون آفر بده مثلا 30 تومان....
مطمئن باش حداقل نصف کسایی که از اون 10 تومانی سرویس بد ببینن این دفعه که بیان سرویس بگیرن گول قیمت پایینو نمیخورن ;)
بعضی ها سیاست کاریشون اینجوریه
یارو میگه که میخوام یک رم 1 گیگ بدم 30 تومان حداکثر توی 1 ماه مثلا 1 دونه بفروشم سودش 10 تومانه حالا میام میدم رم 1 گیگ رو 20 نومان سودش مثلا 5 تومانه به جاش ماهی 6 تا میفروشم که خوب به نظر من اگر کارش بگیره سودشم کرده سرویسشم خوبه ولی بعضی مشتری ها هستن که کلا دنبال چیز گرون هستن :دی 2 تا سایت بزنید تو یکی سرور مجازی 1 گیگ بزنید 30 تومان تو یکی بزنید 10 تومان مشتری 30 تومانی بیشتره :دی
اقا باید در یک نرخ باشه که رقابت در ارزان فروشی نباشه
در دادن سرویس بهتر باشه
سطح علمی هم میره بالا
ببینید دوستان عزیز تو بازار آزاد هم این رقابت هست ما حتی اگر نرخ هم تعیین کنیم مطمئن باش یه کسانی هستند که بیان به میل خودشون سرور میدن دست مشتری مهم اینه که طرف بیاد ببینه و خودش تشخیص بده و انتخاب کنه خودم واقعا دیدم به خودم ظلم میکنم بیام رم 1 گیگ رو بدم 20 واسه همین هم این کار رو نکردم ولی یکی میبینی این کار رو میکنه و خوبی یه بازار به همین رقابتش هست شما اگر بیایین همه رو به صف کنی که به یه قیمت بدن اونوقت چه رقابتی میمونه پس بهتره بزاریم هر کس هر جور دوست داره بفروشه مطمئن باش مشتری هم قوه انتخابش اینقدر پایین نیست که بیاد سرور بی کیفیت بگیره
یه مثل معروفیه که میگه
آسته بیا آسته برو تا گربه شاخت نزنه
راه خودتو برو، کاری به بقیه نداشته باش.
مطمئن باش اگه همه چیت خوب باشه، خریدار اگه عقل و شعورش برسه نمیره از جای دیگه فقط به خاطر قیمت سرویس بگیره! اگه هم عقلش نمیرسه که بهتره مشتریتون نباشه.
آقا جان شما که میخوای کار کنی، قیمتهات رو با توجه به وضعیت خودت قرار بده و تلاش کن که بهترین سرویس رو ارائه بدی
واضحه که یه شرکت که کلی بند و بساط داره و پول کارمند میده و مالیات و ... نمیتونه از لحاظ قیمتی با پسر بچه 12.5 ساله که با پول تو جیبیش سرور خریده رقابت کنه ...
شما کار خودت رو انجام بده، کاری به قیمتهای بقیه نداشته باش.
تو هر صنفی، این وضعیت وجود داره. ...
یه بوتیکی تو جردن مجبوره شلواری که 20 خریده بده 80 تومن! چون کلی هزینه داره ...
ولی همین شلوار رو میتونی تو حصارک با 22 تومن بخری! چون طرف به سود 2 تومنی هم راضیه!
فراموش نکنیم که، این انجمن میتونست نقش موثری تو هاستینگ ایران ایفا کنه که متاسفانه نقش کاملاً منفی داشت و خواهد داشت. :)