پاسخ : یک مشکل در دانلود منیجر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
نه سرور های خارج فیلمه . مگه ندیدی سانسور کردم :78:
سرویس که ازش دانلود میکنی این محدودیت رو گذاشته، free دانلود میکنی ربطی به idm نداره ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
سرویس که ازش دانلود میکنی این محدودیت رو گذاشته، free دانلود میکنی ربطی به idm نداره ;)
خو اگه محدودید بود باید از همون اول دانلود نمیکرد دیگه :d
البته تو آپشن فایل یه یوزر و پسورد هستش . اگه برنامه ای داشته باشید که بشه اونو خوند . میشه یه کاریش کرد :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
سوتی جالبی بود :d
از جای دیگه دانلود کنید تست کنید ببینید همینجوری میشه یا نه (از سایت یا سرور دیگه)
من اصولا دانلود نمیکنم . اگرم دانلود کنم فقط فایل های مورد نیازم تو این سایته =)) میدونی که چی میگم:65:
خیلی واضح هست. شما زدی دانلود شه. مدیریت یادشون رفته بوده روی این پوشه درخواست مجوز بزارن! بعد استاپ کردی مدیریت هم دیده که یادش رفته درخواست بزاره و وقتی گذاشته شما زدی واسه ادامه! و این ضفحه اومده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
خیلی واضح هست. شما زدی دانلود شه. مدیریت یادشون رفته بوده روی این پوشه درخواست مجوز بزارن! بعد استاپ کردی مدیریت هم دیده که یادش رفته درخواست بزاره و وقتی گذاشته شما زدی واسه ادامه! و این ضفحه اومده
نه حاجی . جریان چیز دیگست . این سایت یه چیز تو مایه های یوتوبه . که بالای کلیپ لینک دانلود منیجر میاد که میشه دانلود کرد . فقط این یه فایل هم نیست . هر فایلی که دانلود کنی . بعد استوپ کنی بعد از چند ساعت و ادامه بدی این ارور رو میده :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
نه حاجی . جریان چیز دیگست . این سایت یه چیز تو مایه های یوتوبه . که بالای کلیپ لینک دانلود منیجر میاد که میشه دانلود کرد . فقط این یه فایل هم نیست . هر فایلی که دانلود کنی . بعد استوپ کنی بعد از چند ساعت و ادامه بدی این ارور رو میده :d
از این سایت ها کم نیستا :d
یه سرچ تو گوگل :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
از این سایت ها کم نیستا :d
یه سرچ تو گوگل :|
والله تو انجمن هر چی میشه میگن سرچ تو گوگل . حتی واسه این سایت ها =))