پاسخ : ارور در vmware . خیلی مهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
سلام . الان 11 آی پی روشن هست
دیروز 12 تا روشن بود . وقتی یکی رو خاموش میکردم . میشد یکی دیگه رو روشن کنم . یعنی بیشتر از 12 تا نمیشد . ولی الان چک نکردم که یکی رو خاموش کنم بقیه روشن میشه یا نه
این مورد را چک بفرمائید در صورتی که سرور جایگزین روشن شد!بدونید مشکلی در ماژول های رم وجود دارد خود ما 48 ساعت زمان برد تا دیتا سنتر را قانع کر دیم که مشکل از رم ها هست و بعد از برسی متوجه مشکل شدند و بعد از تعویض ماژول ها مشکل کاملا حل شده بود!
البته این مورد طی تجربه مشابهی بود که داشتیم و 100% نیست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
این مورد را چک بفرمائید در صورتی که سرور جایگزین روشن شد!بدونید مشکلی در ماژول های رم وجود دارد خود ما 48 ساعت زمان برد تا دیتا سنتر را قانع کر دیم که مشکل از رم ها هست و بعد از برسی متوجه مشکل شدند و بعد از تعویض ماژول ها مشکل کاملا حل شده بود!
البته این مورد طی تجربه مشابهی بود که داشتیم و 100% نیست!
بله دقیقا همین بود . یک سرور رو خاموش کردم . سرور بعدی روشن شد
اگه امکانش هست . همون متنی که به دیتا سنتر دادید که حالیشون شد رو به ما هم بدید تا بفرستیم :d
توی تنظیمات یک قسمت هست که داخلش تعریف شد شده چندتا سویچ همزمان فعال باشه اونجا نگاه کن احتمالا روی 12 تنظمیم شده باشه اگر روی 12 بود تغیرش بدین به بالاتر و البته برای تغیرات باید سرور اصلی یکبار ریبوت بشه
ممکنه از این باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
توی تنظیمات یک قسمت هست که داخلش تعریف شد شده چندتا سویچ همزمان فعال باشه اونجا نگاه کن احتمالا روی 12 تنظمیم شده باشه اگر روی 12 بود تغیرش بدین به بالاتر و البته برای تغیرات باید سرور اصلی یکبار ریبوت بشه
ممکنه از این باشه
میشه بگید دقیقا تنظیمات کجا ؟
اگه عکس یا مسیر تنظیم رو بزارید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
نه . این روی 120 هست
بعد امیر میگه اسپم نکن . خو اینقدر پست میدن پست من میره آخر کسی نمیبینه . من الان 2 روزه تو این مشکل موندم . باید اسپم بدم پستم بیاد بالا تا ببیننش دیگه :d
هم اکنون نیازمند یاری گرمتان هستیم :70: . 4 روز فکر کنم شد . هنوز مشکلم حل نشد 8-|
دوست عزیز شما resource ها رو اشتباه تنظیم کردید بعد می گید سرور مشکل داره؟
resource رو نامحدود کنید تا سرور بالا بیاد دیگه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
دوست عزیز شما resource ها رو اشتباه تنظیم کردید بعد می گید سرور مشکل داره؟
resource رو نامحدود کنید تا سرور بالا بیاد دیگه!
والله منابع هیچ مشکلی نداره . اگه میتونید مشخصات سرور پ . خ کنم خودتون چک کنید