پاسخ : شما هم به صورت رایگان هاست ارائه دهید
خیلی هم خوبه ؛ کـجـاش بده ؟؟ :d
- پشتیبانی از MySQL و PHP
- ویستا پنل ( رابط کاربری ـه ساده ای داره )
واسه اونایی که میخوان یه وبلاگ شخصی وردپرسی داشته باشن گزینه بدی نمیتونه باشه ...! 8-|
یا حتی تست ِ ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
خیلی هم خوبه ؛ کـجـاش بده ؟؟ :d
- پشتیبانی از MySQL و PHP
- ویستا پنل ( رابط کاربری ـه ساده ای داره )
واسه اونایی که میخوان یه وبلاگ شخصی وردپرسی داشته باشن گزینه بدی نمیتونه باشه ...! 8-|
یا حتی تست ِ ....
یکی از ای پی های یو هاستینگ :
31.170.163.231
این رو چک کن ببین تو گوگل و دو آنتی ویروس آنلاین دیگه بلوکه هست یا نه .
و تحقیق کن که اگر گوگل ای پی سایتی رو بلوکه کنه چی میشه .
شما فرض کن از یو هاستینگ هاست گرفتی و یکی از این ای پی های بلوکه رو روی هاست سایت شما ست کرد بعد چه بلایی سر سایت شما و ایندکسش تو گوگل و ... میاد !
هر کاربری که از سایت شما سر در بیاره با اون پیغام هشدار الوده به ویروس گوگل مواجه میشه پس دیگه به سایت شما سر نمی زنه ! باز هم بگم ؟
1 فایل پیوست
ارائه هاستینگ رایگان و اسپانسری خلاف قوانین است
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
IPVoid که از 2.5% ویروس شناخت و خودِ سایت WOT رو لینک کرد ؛
درکل نمیشه گفت استفاده از هاست رایگان اشتباهه !
ولی خب رایگان ـه .. کسی که ارزش برای کارش قائل بشه حتما هزینه می کنه ؛ اگرم از هاست رایگان استفاده می کنه باید ریسکاشو بپذیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maya
ارائه هاستینگ رایگان و اسپانسری خلاف قوانین است
موفق باشید
حالا این که خلاف قانونه یه طرف , هاست کردن سایت کابران مبتدی روی ای پی های بلوکه یه طرف ! طرف کلی زحمت میکشه سایت می زنه فرداش می بینه از سرچ گوگل و ... حذف شده و سایتش هم با پیغام هشدار ویروسی گوگل بالا میاد و ... !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
IPVoid که از 2.5% ویروس شناخت و خودِ سایت WOT رو لینک کرد ؛
درکل نمیشه گفت استفاده از هاست رایگان اشتباهه !
ولی خب رایگان ـه .. کسی که ارزش برای کارش قائل بشه حتما هزینه می کنه ؛ اگرم از هاست رایگان استفاده می کنه باید ریسکاشو بپذیره.
شما یه کاری بکن اگر مطمئنی که درسته بسم ا.. یه دومین ir از دومین های خودت معرفی کن من روی همین ای پی بلوکه یو هاستینگ ادآن کنم بعد چند روز که گوگل بلوکه کرد ... اگر هم نکرد که من تسلیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
شما یه کاری بکن اگر مطمئنی که درسته بسم ا.. یه دومین ir از دومین های خودت معرفی کن من روی همین ای پی بلوکه یو هاستینگ ادآن کنم بعد چند روز که گوگل بلوکه کرد ... اگر هم نکرد که من تسلیم
شور حسینی گرفتین دوست عزیز.. :51:
مطمئن باشید بالای 80% دامنه هایی که روی یوهاستینگ.آی آر یا... ست شده .tk یا.. کلا دامنه های رایگان هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
کسی که ارزش برای کارش قائل بشه حتما هزینه می کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
شور حسینی گرفتین دوست عزیز.. :51:
مطمئن باشید بالای 80% دامنه هایی که روی یوهاستینگ.آی آر یا... ست شده .tk یا.. کلا دامنه های رایگان هستند.
دوست من لطفا منحرف نکن تاپیک رو . شما که مطمئنی یه دومین از دومین های ir خودت رو معرفی کن من هاست کنم . اگر هم نیستی که دیگه .... اون ایکون بالا هم برازنده خودت هست و کل ... :دی