پاسخ : راه حل بستن پورت اسکن اینجا !!!
سلام
با اینکه این پست بنده ارتباط آنچنانی به این تاپیک نداره و مدت زیادی ازش گذشته اما امیدوارم برای دوستان مفید باشه
پترن های l7 رو می تونید مقداری از سایت زیر استفاده کنید
L7-filter Supported Protocols
برای ساختن پترن هم می تونید از آموزش زیر استفاده کنید :
http://l7-filter.sourceforge.net/Pattern-HOWTO
در مورد تورنت هم پترن های زیادی وجود داره و می تونید تو سایت میکروتیک هم ببینید اما یکی از بهترین رول ها براش بستن از طریق dns , http هست که اگر کسی نیاز داره اطلاع بدید تا رول ها رو بذارم
البته یک مورد بستن هم بستن استرینگ torrent هست که حتی فایل ها و لینک های تورنت هم باز نمیشن :))) ( بسیار عالی جواب می ده و لذت بخشه :)) )) - این رو هم اگر نیاز دارید اطلاع بدید بگذارم
اگر دوستان موافق باشن می تونیم برای l7 و حتی کامپایل کاملش روی لینوکس به عنوان روتر و رول ها تاپیکی باز کنیم و ادامه بدیم
شاد باشید
یا حق
همونایی که من لینکشو دادم ؟ در مورد پورت اسکن چیز جاب نداری شما ؟
یعنی طبق دستوراتی که توی لینک آموزش هست فقط دستورات رو در ترمینال بزنیم کافی هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
سلام خیلی وقته مشکل پورت اسکن داریم و فکر میکنن همه دارن تو لینک زیر که از سایت خود میکروتیک هست آموزش داده چطوری جلوی پورت اسکن رو بگیریم
سلام تو این لینک توضیح بستن پورت اسکن
Drop port scanners - MikroTik Wiki
تو لینک زیر هم یک سری تنظیمات به درد بوخور فایروال میکروتیک هست
MikroTik Scripts
ممنون از اینکه اطلاعاتتونو در اختیار بقیه گذاشتید اما من ایم کارارو کردم اما هنوز که هنوزه abuse های netscan دست از سره من بر نمی داره دیتا سنترم هم آلمانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
ممنون از اینکه اطلاعاتتونو در اختیار بقیه گذاشتید اما من ایم کارارو کردم اما هنوز که هنوزه abuse های netscan دست از سره من بر نمی داره دیتا سنترم هم آلمانه
بعله نت اسكن هتزنر يه مشكل اساسي شده و اين هتزنر هم خيلي الكي گير ميده متاسفانه نميشه گفت كاملا" ميشه جلوشو گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scanme
یعنی طبق دستوراتی که توی لینک آموزش هست فقط دستورات رو در ترمینال بزنیم کافی هست ؟
بعله
ما هم مشکل نت اسکن رو خیلی داشتیم . فکر کنم تو 2 ماه اخیر 10 تا آی پی بلوک سر همین داشتیم :D
ایزو سرور رو عوض کردیم و 7-8 تا پورت رو بستیم فعلا 10 روزه خبری از بلاک شدن نیست . تا ببینیم بعدا چی میشه :d
تمپلت قبلیو رو سرور انگلیس هم نصب کردم ابیوز اومد واسش . مشکل از تمپلت و ایزو بود . شما هم عوض کنید شاید فرجی بشه !!!!!
لطفا abuse مربوط به Netscan رو با حذف آدرس آی پی اینجا قرار بدید یا در صورت امکان پ خ کنید. شاید بنده بتونم کمکی کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
لطفا abuse مربوط به Netscan رو با حذف آدرس آی پی اینجا قرار بدید یا در صورت امکان پ خ کنید. شاید بنده بتونم کمکی کنم.
با سلام . متنش زیاد بود پ.خ کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
... اگر دوستان موافق باشن می تونیم برای l7 و حتی کامپایل کاملش روی لینوکس به عنوان روتر و رول ها تاپیکی باز کنیم و ادامه بدیم ...
با توجه به اینکه IPTables از L7 استفاده میکنه، چرا Compile جداگانه؟