پاسخ : نظر شما در مورد Redstation انگلیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
خسته نباشید .
خیلی اطلاعات شما مهم هست .
ریسلر رد !!!! میشه مستند کنید چطور ریسلر رد شدید یا هستید ؟
تا اونجا که من در جریان هستم در ایران 1 ریسلر دارن .
کی هست حالا ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostrex
اگر سروری از این دیتاسنتر خواستین در خدمتم
ما نمایندگیشون هستیم.
پینگشون خوب هست و 100 مگ و یک گیگ و 10 گیگ پورت اسپید و سخت افزارهای مناسب و قیمت مناسب نسبت به جاهای دیگه انگلیس برخوردار هست
دوست عزیز شما نماینده رد هستین؟؟؟؟؟؟ تا اونجایی که من میدونم Redstation در ایران یک با یک شرکت قرار داد پارتنری داره و اون هم الماهاست هست و اخرین باری که استعلام کردیم قویا اینکه با شرکت دیگری در ایران قراردادی داشته باشن رو تکذیب کردن
لطفا همینجا اعلام کنید نام کمپانی شما در قرار داد با Redstation چیست تا استعلام کنیم اگر شما نماینده Redstation باشید پس خیلی خوب میشه رقابت در کار باشه بهتر هم هست قیمت میگیرم و همکاران محترم هم ممکن هست بخوان خرید داشته باشن ما هم خرید داریم
منتظر اعلام شما هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostrex
اگر سروری از این دیتاسنتر خواستین در خدمتم
ما نمایندگیشون هستیم.
پینگشون خوب هست و 100 مگ و یک گیگ و 10 گیگ پورت اسپید و سخت افزارهای مناسب و قیمت مناسب نسبت به جاهای دیگه انگلیس برخوردار هست
بچه ها به نظرتون این اصلا میدونه سرور مجازی چیه که اومده نمایندشون شده 8-}:))
این صبحی که دیدم خیلی خندیدم
آقا ممنون که خندوندیم:x
من از رد یه چندتا سرور دارم و کاملا با سخت افزار مناسب و پورت مناسب و همه امکانات عالیشون اشنا هستم
اینم بگم همه اینا را الما هاست انجام داده که فکر نمیکنم نیازی به تعریف از ایشون باشه چون همه میشناسنشون دیگه
شاید/مطمئنن این که خیلی من با این دیتا سنتر راحت بودم و کارام سریع پیشرفته و از همه نظر راضی بودم فقط به خاطر همین الما هاست بوده..!!!
درباره نمایندگی هم زور نزنین فعلا همین الما هاست را داریم :) فک کنم کسی دیگه نیست ! ایشونم نیاز به تعریف ندارن که...
ر کل رد استیشن با الما بسیار عالی هست :)
دوستان منم یه سوال دارم
به نظرتون رد استیشن به درد سایت هایی مثلا مثل راپیدباز که هم تورنت دارن هم لیچ هم ارشیو هم.... میخوره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Only4U
دوستان منم یه سوال دارم
به نظرتون رد استیشن به درد سایت هایی مثلا مثل راپیدباز که هم تورنت دارن هم لیچ هم ارشیو هم.... میخوره ؟
برای ارشیو خوب هست ولی برای تورنت اصلا، گیر می دهند سریع (به ما که گیر دادند :یی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
برای ارشیو خوب هست ولی برای تورنت اصلا، گیر می دهند سریع (به ما که گیر دادند :یی)
والا ما 3ماه داشتیم همشم تورنت دانلود میکردیم گیر ندادن :-p
مصرفتون حتما زياد نبوده چون ما همون دو سه روز اول ابيوز گرفتيم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
مصرفتون حتما زياد نبوده چون ما همون دو سه روز اول ابيوز گرفتيم
از تورنت های عمومی استفاده میکردین شما ؟ یا خصوصی ؟
چون خودم منم از تورنت خصوصی استفاده کردم مشکل نداشتم ، ولی خوب عمومی ها هم بالاخره استفاده میشن
ولی باز به خودم هم شک دارم .. نمیدونم چه کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Only4U
از تورنت های عمومی استفاده میکردین شما ؟ یا خصوصی ؟
چون خودم منم از تورنت خصوصی استفاده کردم مشکل نداشتم ، ولی خوب عمومی ها هم بالاخره استفاده میشن
ولی باز به خودم هم شک دارم .. نمیدونم چه کنم
هر دو