با سلام
ما هم میتوانیم اسپانسر شما شویم.
سوالی داشتید تماس بگیرید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
ما هم میتوانیم اسپانسر شما شویم.
سوالی داشتید تماس بگیرید
سلام
من میتونم بهت هاست رو بدم.
اگه بازدیدت بالا باشه رایگان هم بهت میدم. البته اگه بیشتر بخوای باید مقداری هزینه کنید.
این سایت منه البته هنوز راه اندازی نشده و داریم کارهای اولیه رو انجام میدیم. www.lianteam.com
اگه خواستی میتونی سرورهای ما رو تست کنی
موفق باشی
yahoo id: bushehr_it_2009
email: support@lianteam.com
Free Domain With Dns Manage!
www.co.cc
8-|
برای ورود به سرور با ip ادرس سایت شما هم می تواند وارد شود ! کار سختی نیست ...
بعدم معمولا چیزهای دیگر را با همان ایپی یا لود می کنند یا خیلی کارهای دیگه که من و شما خبر نداریم !
بنده با چهار سال تجربه ای که دارم تا کنون به هیچ کسی قبل از واریز وجه سرویس ندادم !
مشتری اگر مشتری باشه مبلغ را می ریزه ! ما هم ضمانت بازگشت مبلغ را 15 روز تصمین می کنم !
مشکلی بود با کمال میل هزینه اش را به حسابش بر می گردونیم !
طی این چهار سال هم فقط و فقط دو اسپانسر گرفتم اون هم به شرط ! اگر جواب ندهد کنسل می کنم !
یکم بیشتر فکر کنم دوست من ! :113:
نه دوست گلم :) رفاقت و ... بزار کنار :) اصلا یه سایت پربازدید میاد با شما اینطوری میکنه شما چیکار میتونید بکنید به هرکی بگید ایشون میگند نه اینطوری نیست .
در کل اشتباه کردید :) سرور و مشتریان خودتون رو به خطر نندازید . ضمانت برگشت پول بهترین راه هست که جناب NovinServer توضیح دادند.
موفق باشید :53:
بازدیدای اینجوری ؟نقل قول:
بازدید متوسط 5000 در روز
کی اینجا هاست اسپاسنری میده ؟ میخوام 1 روزی هاستشو تست کنم، حالا 1 روز نشد 1 ساعت هم بستمه :d
چند صد بار گفتم بابا جون هاست اسپانسری ندین، طرف رد سرورتونو به اف یو سی کی داد، چطور میخواید جواب بقیه یوزراتونو بدین ؟!!!