دوستان دامنه ی آی آر که خودش بین دامین ها صفر به حساب میاد حالا دامینی که خامه چه فرقی میکنه میشه با 3500 تومان ثبتش کرد اسمش هم چیز خاصی نیست از استارتر تاپیک عذر میخام و لی نظر شخصیمو گفتم دامین آی آر با رنک بالا نهایت 50 ت قیمتشه کلن
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان دامنه ی آی آر که خودش بین دامین ها صفر به حساب میاد حالا دامینی که خامه چه فرقی میکنه میشه با 3500 تومان ثبتش کرد اسمش هم چیز خاصی نیست از استارتر تاپیک عذر میخام و لی نظر شخصیمو گفتم دامین آی آر با رنک بالا نهایت 50 ت قیمتشه کلن
سلام
استارتر عزیز عذر خواهم ،
اما دوست ِ عزیز که فرمودید 50...
شما به دامنه News.ir که رنک هم نداره ، قیمت 50 هزارتومن میدید ؟
میتونم سابقه شمارو بدونم ؟ چقدر تجربه توی کار ِ وب دارید ؟
دامنه هایی هست که یک روزه ثبت شده ولی میشه براش قیمت های میلیونی گذاشت !!
دوست من اگه منظورتون منم متوجه عرایض بنده شده باشید عرض کردم (دوستان دامنه ی آی آر که خودش بین دامین ها صفر به حساب میاد حالا دامینی که خامه چه فرقی میکنه میشه با 3500 تومان ثبتش کرد اسمش هم چیز خاصی نیست ) شما wikidl را با news مقایسه میکنید؟ گفتم دامینی در این حدود اگه رنکش بالا باشه نهایت 50 ت قیمشه چون اسم خاصی نیست:-p:53:
سلام مجدد ،
بنده جسارتی نکردم ،
عرایض بنده در جهت ِ خط ِ اول ِ پُست ِ شما بود که با قسمت دوم ِ کلام ِ شما غریب بود
من فروشندهام و به هر قیمتی و به هر کسی که دلم بخواد دامنهام رو میفروشم.
اگر مشتری با اون قیمت موافق بود ، میفروشم ! نبود ، برای خودم نگهش میدارم.
حالا قیمتی که تعیین میکنم شاید 10 هزار تومان باشه ، شاید 50 هزار ، 100 هزار و شایدم 1 میلیون !
ولی شما به جای اینکه پیشنهاد قیمت 5 هزار تومان بدی برای این دامنه ، برو با 3500 تومن برای خودت دامنه جدید ثبت کن و باقی پولتم بزار تو جیبت .
نمونه تاپیک مشابه که این فرد درش شرکت داشته : http://www.webhostingtalk.ir/f23/68366/#post647732