پاسخ : [HyperServer] فروش استثنایی سرورهای مجازی از انگلستان و امریکا با 50% تخفیف ویژه و Double BW !
ضمنا قیمت هاشون فوق العاده پایینه و من حتی حاضرم هزینه ی بیشتری رو بابت این خدمات عالی بپردازم.
پاسخ : [HyperServer] فروش استثنایی سرورهای مجازی از انگلستان و امریکا با 50% تخفیف ویژه و Double BW !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
merkut
من یک تقریبا یک ساله مشتریشون هستم و کاملا راضی هستم ، پشتیبانی عالی و ارائه ی خدمات بی نظیر.
واقعا ممنونم ازتون
تمام سرویس هام رو منتقل کردم به سرورهای هایپر سرور و منحصرا با هایپر سرور فعالیت میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
merkut
ضمنا قیمت هاشون فوق العاده پایینه و من حتی حاضرم هزینه ی بیشتری رو بابت این خدمات عالی بپردازم.
با سلام خدمت شما...
لطف دارین شما ...باعث خرسندی ما هست که نظرتون در مورد خدمات و سرویس دهی ما این هست .
امیدواریم به لطف کاربران این روند رو که حدود بیش از یک سال از شروع کارمون میگذره رو حفظ کنیم
با سلام خدمت کاربرن عزیز...
فروش سرورهای لینوکس و ویندوز پلن 1 (رم 256) از امریکا به دلیل حفظ پایداری سرور متوقف شد.
ایشان 100 % تایید میشن کارشون فوق العاده با کیفیت در همه چیز میباشد :-*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
6089
ایشان 100 % تایید میشن کارشون فوق العاده با کیفیت در همه چیز میباشد :-*
ممنون از شما لطف دارین...
امیدواریم طی این حدود یک سال از سرویس دهی راضی بوده باشید.
من همیشه از پشتیبانی عالی و سرویس دهی شما راضی بودم هستم خواهم بود :-*:-*
سرور برای فروش در حال حاظر دارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahintak
سرور برای فروش در حال حاظر دارین؟
با سلام...
بله موجود هست...فقط سرورهای لینوکس و ویندوز رم 256 امریکا ظرفیت نداریم. ( به دلیل حفظ کیفیت سرورها)
سوالی هست در خدمتتون هستیم
با سلام خدمت شما. سرویس 256 شظ آمریکا ندارید؟
چ.ن از طریق سایت نمیشه خرید کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranServer
با سلام خدمت شما. سرویس 256 شظ آمریکا ندارید؟
چ.ن از طریق سایت نمیشه خرید کرد.
امریکا خیر ...
فقط 512 به بالا هست برای ویندوز و لینوکس... متیونید از تخفیف 50% استفاده کتید