پس من order رو cancel می کنم.
باید بیشتر تحقیق کنم.
3 4 ساعتی میشه که مدارک رو ارسال کردم.امکان کنسل هست براشون دیگه؟
کدوم شرکت هست که چنین سروری بده اما قیمت مناسب؟شرکت های زیادی رو گشتم اکثرا قیمت نجومی میدن.
نمایش نسخه قابل چاپ
پس من order رو cancel می کنم.
باید بیشتر تحقیق کنم.
3 4 ساعتی میشه که مدارک رو ارسال کردم.امکان کنسل هست براشون دیگه؟
کدوم شرکت هست که چنین سروری بده اما قیمت مناسب؟شرکت های زیادی رو گشتم اکثرا قیمت نجومی میدن.
اگر بتونید کنسل کنید که خیلی خوب میشه.
اگر میخواین با هتزنر کار کنید پیشنهاد میکنم فقط از ex4 و ex6 استفاده کنید.
بسیار خوب.
بازم اگر موردی بود از اطلاعات فنی شما دوستان کمک می گیریم.
پیانده باشید :53:
اين يک تجربه شخصی و عملی است که طی سالها سر و کله زدن با سرورهای مختلف به دست آمده است ، شايد به درد شما هم بخورد
1 - مهم نيست قيمت سی پی یو و ادعا و کلاس و خانواده ش چی باشه مهم این است که در عمل چی بروز میده ، بهترین راه شناختن قدرت سی پی یو مشاهده اطلاعات سايت زير است ، شما در اين سايت به قدرت واقعی سی پی یو پی میبرید نه تئوری های روی کاغذ که زئون هست يا آی چند با فلان تعداد هسته و ترید ،،، هر چه این عدد در لينک زیر بالاتر باشه سرعت پردازش بهتر است ، حتی الامکان زیر نه تا ده هزار نباشد بهتر است :
PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
2 - مهمترین علت کندی سرورها نه از سی پی یو و رم بلکه از هارد است ، وقتیکه سرور بارش سنگین شد در عمل نمیتواند این حد رکورد را بنویسد و بخواند و شدیدا کند میشود ، پس بهتر است تا جائیکه امکان دارد نوشتن لاگ های بلا استفاده را متوقف کنید مثلا ثبت لاگ های میل سرور و هر جائی که نیازی بهش ندارید و اگر هنوز سرور را راه اندازی نکردید حتما از رید سخت افزاری 10 استفاده کنید البته هارد بیشتری نیاز دارید یعنی حداقل چهار تا هارد ولی سرعت خواندن چهار برابر میشود و سرعت نوشتن دو برابر و امکان کرش هارد و نابودی اطلاعات هم به حداقل میرسد ، البته وجود رید شما را از بک آپ گیری روی سرور جداگانه ای بی نیاز نمیکند چون ممکن است سیستم عامل خراب و همين مکافات بزرگتری شود پس بک آپ ، بک آپ ، بک آپ ، ضمنا رید سخت افزاری بسیار بهتر از رید نرم افزاری است
Hardware Raid 10
3 - اگر سرور ويندوز است اپليکشن پول هر سايت را ددیکيت و اختصاصی کنيد ، با اينکار هر گاه سايتی بار غیر عادی کشيد راحت ميتوانيد در تسک منيجر آنرا مشاهده کنيد ولی اگر بصورت ديفالت باشد که همه با يک اپليکشن پول مشترک کار کنند علاوه بر سخت شدن پیدا کردن سايت مشکل دار ، هنگ يک سايت باز شدن بقیه سايتها را هم مختل ميکند