MagicVps.Com عزیز تخصصی خوبی در این زمینه دارند...باهاشون صحبت کنین میتونن کمکتون کنند
نمایش نسخه قابل چاپ
MagicVps.Com عزیز تخصصی خوبی در این زمینه دارند...باهاشون صحبت کنین میتونن کمکتون کنند
طبق فیلم نصب کردم اما وقتی وارد vmware میشم مثل فیلم گزینه هایی که واسه وی سنتر هست رو نشون نکمیده
رو ویندوز 2008 سرور 64 بیتی کامل نصب کردم
مثلا گدوم گزینها ممکنه اسکرین شات بدین چیزی که از منوهاش کم یا زیاد نمیشه هر چی هست کامله
اسگرپینشات بزاردی تا بهتر بشه راهنمایی کرد
من برنامه وی سنتر رو نصب کردم و مثل قبل با همون وی ام ویر کلایت خودمون تو سرور رفتم اما اصلا" با این برنامه چطوری کنم تغییذری نمیبینم از کجا باید از اون سرور تو این سرور بریزم فیلمی که شما دادید فقط 4 تا نکست زدنو نصب کردنو نشون داده آموزش نیست و من نمیدونم چطوری با این برنامه وی پی اس ها رو انتقال بدم
بعداز اینکه نصب شد باید سروهای مبدا و مقصد را داخلش ابتدا یکی یکی ادد کنید
بعداز اینکه ادد کردین واضفه شدن داخل وی سنتر
بعد سرور مورد نظر خاموش مکنید
بعد روش راست کلکی مکنید و از گزینه کلون استفاده مکنید و مسیر مقصد را بهش میدن همچنینی دیتا استور یکه بادی اونجا منتقل بشه یعنی هم سرو مقصد هم دیتا استور بعد میزاریش تا کارش انجام بده سرعت انتقال هم با توجه به پورت مقصد و مبدا همچنیین موقعیت سروهای مبدا و مقصد ا و حجم دیتا بین چند دقیقت تا چند ساعت میباشید
اگر سرور فعلی تون و سرور جدید رو با هم دارید میتونین هر دو رو در وی سنتر ادد کنید و دونه دونه کلونه بگیرین و بندازید رو سرور جدید و بعد آی پی و گیت وی و دی ان اس ست کنید رو وی پی اس هاتون : دی :-|
دوست اول اینکه من حدس زدم
دوم اینکه حدس من از اونجا ناشی می شه که Vcenter پنل ورود مخصوصی نداره و از طریق VSphere می شه وارد شد
احتمالا ایشون فکر کردند که باید به جای Domain name که توی نصب Vcenter وارد کردند ای پی سرور رو دادند
در نتیجه هیچ تغییری رو مشاهده نکردند