1 فایل پیوست
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی (آمریکا - آلمان - فرانسه ) تخفیف ویژه برای رم 1 گیگ
اینم تست اسپید دانلود در ویندوز سون از سرور آلمان
عکس به صفحه اول هم اضافه شد
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی (آمریکا - آلمان - فرانسه ) تخفیف ویژه برای رم 1 گیگ
سرور میکروتیک هم اضافه شد :65:
از آلمان 3 آی پی خالی
و
از فرانسه 2 آی پی خالی باقی مونده :-$
http://www.webhostingtalk.ir/f129/46018/
به هیچ عنوان این سایت و این شخص رو مورد تایید نمیدونم
هم این شخص رو هم همکارشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
دوست عزیز . جواب تمام شکایاتتون رو تو همین تاپیک فرستادم . بعد از تایید مدیرانجمن . جواب بنده در همان تاپیک اضافه میشه و دوستان میتونن بفهمن که سایت ما و خودمون هیچ مشکلی نداریم
موفق و پیروز باشید :53:
خیلی جالبه با اون مدارکی که اونجا گذاشتم هنوز به اشخاصی مثل این شرکت اجازه ی کار در این انجمن داده میشه!
من نه هاستینگ دارم که بخوام تبلیغ کنم برای کارم نه چیزی اما دوستان به هیچ عنوان این شخص رو من تایید نمیکنم!
نه پشتیبانی دارند نه احساس مسئولیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
خیلی جالبه با اون مدارکی که اونجا گذاشتم هنوز به اشخاصی مثل این شرکت اجازه ی کار در این انجمن داده میشه!
من نه هاستینگ دارم که بخوام تبلیغ کنم برای کارم نه چیزی اما دوستان به هیچ عنوان این شخص رو من تایید نمیکنم!
نه پشتیبانی دارند نه احساس مسئولیت
بعد از اینکه جواب بنده اونجا قرار گرفت . میتونید بفهمید که مشکل از ما نیست و مشکل از شما بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
بعد از اینکه جواب بنده اونجا قرار گرفت . میتونید بفهمید که مشکل از ما نیست و مشکل از شما بوده
خیلی منتظر این هستم ببینم جوابتون چی هست :)
مثل اینکه مدیریت سایت به تاپیک انتقادات نگاه نمیکنن که جواب ها رو تایید کنند . بنده 1 هفته پیش جواب این شکایت رو دادم . ولی هنوز جواب رو تایید نکردند
الان دو روزه به خاطر پیام این آقا سایت بنده رفته زیر سوال و مشتری ها میگن جریان این آقا چیه . حتما باید تو قسمت فروش جواب این آقا رو بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پیگیری نمیکنید ؟ :-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
مثل اینکه مدیریت سایت به تاپیک انتقادات نگاه نمیکنن که جواب ها رو تایید کنند . بنده 1 هفته پیش جواب این شکایت رو دادم . ولی هنوز جواب رو تایید نکردند
الان دو روزه به خاطر پیام این آقا سایت بنده رفته زیر سوال و مشتری ها میگن جریان این آقا چیه . حتما باید تو قسمت فروش جواب این آقا رو بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پیگیری نمیکنید ؟ :-|
خدارو شکر فایلی که ضمینه کردم توضیحاتی که دادم همه چی رو برای همه مشخص میکنه!
منم خیلی دوست دارم جوابتون رو ببینم!
اون موقع که باید جوابگو بودید نبودید الان یادتون به جواب افتاده!؟
دوستان من 1 هفته به خاطر اقای حجت اسماعیل بیگی و این اقای مهدی خواب نداشتم
از مدیران هم خواهش میکنم حتما رسیدگی کنند یا من درست میگم یا این اقا که بعد 3ماه یادش اومده جواب بده!
و اگر من درست میگفتم خواهش میکنم به این شرکت اجازه کار در این انجمن رو ندید مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
خدارو شکر فایلی که ضمینه کردم توضیحاتی که دادم همه چی رو برای همه مشخص میکنه!
منم خیلی دوست دارم جوابتون رو ببینم!
اون موقع که باید جوابگو بودید نبودید الان یادتون به جواب افتاده!؟
دوستان من 1 هفته به خاطر اقای حجت اسماعیل بیگی و این اقای مهدی خواب نداشتم
از مدیران هم خواهش میکنم حتما رسیدگی کنند یا من درست میگم یا این اقا که بعد 3ماه یادش اومده جواب بده!
و اگر من درست میگفتم خواهش میکنم به این شرکت اجازه کار در این انجمن رو ندید مرسی
یه سرور مجازی 20 تومنی چیه که آدم به خاطرش خوابش نبره . بیا خودم بهت 20 تومن بدم ولی الکی شایعه پراکنی نکن دوست عزیز
جواب شما هم همون موقع داده شد . الان اومدم این تاپیک رو دیدم . با اینکه واسه خیلی وقت بود ولی خواستم جواب بدم که دوستان هم بدونن جریان چی بوده و یک طرفه قضاوت نکنند
مطمئن باشید که جواب خوبی برای مشکل شما داده شده
اینجا هم جای انتقاد نیست که پیام میزارید . اینجا بخش فروشه پس بحث رو ادامه ندید که در همون تاپیک جوابتون داده بشه