سی پنل بدلیل مصرف بالای رم برای وی پی اس معمولی اصلا پیشنهاد نمیشه و بهترین یا دایرکت ادمین و یا کلکسو هست..
طبعا دایرکت ادمین از کلکسو هم بهتره..
نمایش نسخه قابل چاپ
سی پنل بدلیل مصرف بالای رم برای وی پی اس معمولی اصلا پیشنهاد نمیشه و بهترین یا دایرکت ادمین و یا کلکسو هست..
طبعا دایرکت ادمین از کلکسو هم بهتره..
سلام
بله برای استفاده ی ضخصی به صرفه نیست که سی پنل استفاده کنید! اما خوب باز هم میگم ، دایرکت ادمین به شدت امکانات پایینی داره.
اما در مورد امنیت. خیر اصلا اینطور نیست.
دلیل اینکه شاید گاها بشنوید که دایرکت ادمین امنیت بهتری داره ، این هست که دایرکت ادمین اصلا امکاناتی نداره و چیزی نداره که هکر بخواد نفوذی بهش انجام بده! همه ی راه های امنیتی باید از طریق خود سیستم عامل بسته بشه! اما سی پنل چون محبوب تر هست و بیشتر کاربرد داره ، بیشتر مورد هدف قرار میگیره و مسلما باگهای بیشتری هم ازش گرفته میشه تا دایرکت ادمین!
وقتی محیط نمونه بزگتر باشه ، مسلما احتمال هم وسیع تر میشه!
سلام
هر دو تا کنترل پنل مزایای خودشونو دارن و نمیشه هیچ کدوم رو بر دیگری برتری داد
در حالت پیشفرض نصبنقل قول:
درضمن چند جا دیدم و شنیدم که امینت دایرکت ادمین بالاتر از سی پنل هست ...
با کانفیگ مناسب امنیت هر دو تا رو میشه به حد عالی رسوند
من نمیدونم چرا اینقدر با دایرکت ادمین مشکل دارید.. :دی
چندتا از هاستینگهای معتبر ایران از همین کنترل پنل دارن سرویس میدن.. نمیشه گفت بده ...
خوشبختانه افرادی هم هستن که با دریافت مبلغی این کنترل پنل را بهینه و امنتر کنن...
به نظر من برای وی پی اس بسیار بسیار خوب هم هست.
دوستان کسی می دونه من الان مشکلات مربوط به سطح دسترسی فایلهامو چه جوری رفع کنم ؟؟
از php در حالت fcgi به جای cli استفاده کنید مشکل حل خواهد شد... اگر طریقه کمپایل php رو بلد نبودید بگید تا اینجا بگذارم.
البته اینم بگم که بار اول ، از طریق ssh دستورات این صفحه رو اجرا کردم و این مشکلم حل شد ( نصف و نیمه اجرا کردما !! ) : [HOWTO] mod_ruid2
ولی بعد از rebiuld دوباره میخوام اونجوری بشه ! ولی از طریق صفحه ذکر شده اون کار رو نمی کنم چون مشکلات زیادی واسه سرور ایجاد کرد (باز نمی دونم مشکل از اون بود یا ربطی بهش نداشت !!) دوستان راهنمایی کنید این صفحه هدفش چیه و چی میخواد رو سرور نصب شه !؟
این دستورات رو وارد کنید:
و سپس مقادر زیر رو تغییر بدید:کد PHP:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build clean
nano options.conf
[کد PHP:
php5_cli=yes
php5_cgi=no
به :
و در آخر:کد PHP:
php5_cli=no
php5_cgi=yes
اگر جایی مشکل بود بگیدکد PHP:
./build php
این کارا امنیت سرور رو دستکاری نکنه رفیق !؟ ممنون بابت آموزشت دوست خوبم ..