داداش باید از تو فیل theme.php برداری خیلی ساده این فایل که تو قالب هست رو با NotePad باز کن و احتمالا وسطای هر قالبی این جمله هست بگیر پاکش کن اما یک لوگو از نیوک بزار خداییش خیلی زحمت میکشن تا این رو درست کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش باید از تو فیل theme.php برداری خیلی ساده این فایل که تو قالب هست رو با NotePad باز کن و احتمالا وسطای هر قالبی این جمله هست بگیر پاکش کن اما یک لوگو از نیوک بزار خداییش خیلی زحمت میکشن تا این رو درست کنن
شما یه خط کد مینویسی البته اگه بلد باشی که بنویسی عالم و آدم باید بیاد برای اون یه خط کد خدا تومن بهت پول بدم
حالا یه گروه بدون چشم داشت اومدن یه سیستم به این بزرگی رو گسترش دادن الان میگی آپولو هوا نکردن؟ اصل خودت بلدی با c# یه خط نویسی که عدد 2 با 2 رو جمع کنه؟ اگه اینو بلد بودی میتونستی این کدم برداری
بعیدم میدونم کسی بیاد اینجا کمکت کنه
حذف آشکار و نقض کپی رایت و بدتر از اینم هیچکاری نیست
شما به شرطی میتونی اونو برداری که خودت قالب رو ترجمه و نوشته باشی:112:
عزیز ایشون باید کل سیستم مدیریت محتوا رو کامل بنویسه از 0 بعد می تونه کپی رایت رو برداره!!! نوشتن قالب که دلیل بر برداشتن کپی رایت نمیشه!
حتی خود تیم نیوک فارسی هم هنوز کپی رایت ماژول ها و کدهایی که از سیستم نیوک اصلی داره استفاده می کنه رو برنداشته!
کسی به ایشون کمک نمی کنه
موفق باشید.
نه اصلا هر وقت تونست یه ماژول برای نیوک بنویسه و رایگان ارائه بده میتونه بره کپی رایت رو برداره
خودش هیچ وقت حاضر نیست این کار رو کسی در حق خودش کنه چطور انتظار چنین کاری رو داره من نمیدونم
فقط بلدید اسپم بدید !
بنده خدا به زبون فارسی میگه میگه میخوام جاشو عوض کنم !
دیگه راست و دروغش به خودش مربوطه و لیست سیاه داره نیوک !
سلام. تو پوشه قالب. تو فایل theme.php دیگه این پرسیدن داره
حالا اینو برداری کجا می خوای بزاری جاش خوب باشه
ولی مراقب باش برداشتنش کار دستت نده مدیرای phpnuke ترتیب سایتتو ندن
عمرا بتونه برداره
اگر قصد جابجا کردن مکانش رو داری
اول برو تو پوشه قالب و فایل theme.php رو در حالت Edit باز کن
در تابع مربوط به themefooter این عبارت هست
$FootMessage = $copyright;
البته مواردی مثل $foot1 و اینها هم هست
فقط کافیه مورد کپی رایت رو برداری در اینصورت حذف میشه
حالا تو همین فایل در هر قسمت دیگری که میخوای با دستور
<div class="CopyRight">
<?=$FootMessage2?>
</div>
نمایش بده - در ابتدای این تابع جایی که global $index,$db,$prefix,$foot1,$copyright نوشته شده ، دو خط بعدش بنویس $FootMessage2 = $copyright;
قالب رو برام پ.خ کن حذفش کنم