پاسخ : آپلود ترافیکم تموم کرد
نقل قول:
لیچ میشه استفاده کرد اما مشکلی که هست فایل با تمام مشخصات و لوگوی سایتی که ازش دانلود کردین میره تو هاست در نتیجه بعد دانلود اسم و لوگوی اون سایت در فایل شما وجود داره
پيشنهاد مي كنم مطالب كه ميزارين لينكش از سايت هاي خارجي باشه كه توش كپي رايت نميزارن
در ضمن مي توني تو خود ليچر فايل رو آنزيپ كنيد و ويرايشش كنيد و دوباره زيپش كنيد يعني فايل هاي كپي رايت رو بردارين و از همون جا هم نام فايل رو عوض كنيد و كار هاي ديگه
البته فقط نرم افزار مثلا اگه مي خواين بازي بزارين رو سايت با ليچر نميشه كارتون رو پيش نميبره حجم فايل ها در حد همين نرم افزار اينا باشه
مشکل همینجاست که سایت من نرم افزار نیست ! اگر نرم افزار مشکلی نداشت . سایت من موزیک و فیلم هستش
تنها راه من اینه که فایل رو ادیت کنم بدم به سرور اونجا آپ کنم بعد لینک بدم به سایت
خیلی سخته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
از teamviewr استفاده كنيد
یعنی میفرمایید با teamviewr خیلی سریع تر انجام میشه تا رو ویندوز در حالت نرمال؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
verizon.net
مشکل همینجاست که سایت من نرم افزار نیست ! اگر نرم افزار مشکلی نداشت . سایت من موزیک و فیلم هستش
تنها راه من اینه که فایل رو ادیت کنم بدم به سرور اونجا آپ کنم بعد لینک بدم به سایت
خیلی سخته
بنده براي استارتر تاپيك عرض كردم
در ضمن فكر كنم شما اول موزيك رو تو كامپيوتر خودتون اديت مي كنيد درسته؟ دقيقا متوجه نشدم منظورتون رو
iis نصب كنيد روي سرور ويندوزتون همون جا دانلود كنيد اديت كنيد.
بله . منظور از ادیت اضافه کردن آدرس سایت و ویرایش های جزئی بود
پس من باید برنامه ویرایش خودم رو هم تو سرور نصب کنم
با گفته های شما و دوستای دیگمون به این نتیجه رسیدم که 1- احتیاج به یک سرور با رم حداقل1 دارم البته سرور کیفیتش مناسب باشه 2- نسب آی آی اس روی سرور 3- نصب 2-3 تا برنامه لازم
فکر کنم خیلی بهتر ج میده
یه سوال حدودا مرتبط با موضوع دارم ؟!
من آی آی اس که میخوام نصب کنم مراحل رو تا اخرش میرم جلو اما زمانی که میرسه به initializing instalation همونجا میمونه 1 ساعت هم صبر کردم اما پر نشد ! سی دی ویندوز هم داخل سرور هستش
tarimehr عزیز مشیه در رابطه با ریموت کردن به سرور برام توضیح بدی دومآ کدوم سیستم عامل بهتر روی سیستمم نصب باشه