ممنون
cpu چی؟
برای 18 نفر 2 تا هسته کفایت میکنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون
cpu چی؟
برای 18 نفر 2 تا هسته کفایت میکنه؟
دوست عزیز نه من فرو شنده ام نه خریدار تو این انجمن هم حضور دارم بدلیل اینکه چیزی از دیگران یاد بگیرم.من تا حالا چند بار دیدم که شما این جمله "بازم تابستون شد" رو تکرار می کنید. واقعا زشته! هر کسی حق انتخابی داره وبه کسی مربوط نیست که اظهار نظر کنه شما فقط لطف کنید آفر خودتونو بدیدو به دیگران بی احترامی نکنید!شاید این دوستان اندک تابستونی آفری بهتر از بقیه بدن.
در ضمن من قصدم فقط تذکر بود لطفا جوابی ندید که تاپیکه دوستمون به بیراهه بره.
شب خوش.
از دیتاسنتر i web کانادا در خدمتیم و بازی هایی چون counter strike و call of duty را پشتیبانی میکنیم
حداقل باید 1 گیگ رم داشته باشید برای سرور لینوکس
ehost.ir/vps?splan=linux
نه همون یک هسته به نظرم کافی باشه . ( یه مقدار معقول که بتونه فایل های لازم برای پردازش 18 نفر رو خوب انجام بده )
من خودم هم میخوام سرور کد 8 راه بندازم ولی متاسفانه هاردم کمه . سعی کن هاردی که میگیری کمتر از 50 نباشه که مقداریش برای ویندوز و .. میره حدود 30 رو بتونی استفاده کنی .
پهنای باند هم اگه میخوایی هزینه ی کمتری کنی میتونی 500 گیگ یا کمتر 300_400 گیگ بگیری که با 18 نفر تو یک ماه تموم نمیشه در عوض هزینه هم یه مقدار پایین میاد . (در کل در حالت فول سرور 18 نفره یک ساعت یه چیزی حدود 80 تا 120 مگ مصرف پهنای باند داره که شما با مصارف جانبی بگیر 150 مگ . )
اگه سرورتون راه افتار ما رو بی خبر نزارید :)
اینجا یک مکان عمومی هست و هر شخصی میتونه نظرش رو بگه و به این میگن انجمن!!
هر کسی حق انتخاب داره و هر کسی هم حق داره لون شخص رو راهنمایی کنه. بنده به هیچ "شخصی" توهین نکردم! که اگر کوچکترین توهینی کرده بودم تا الآن باهام برخورد شده بود.
آقایان تابستونی هم آفر بدن یا ندن، بعد از یه مدت غیب میشن و سر مشتری بی کلاه میمونه!
در مورد جمله ی آخر شما اگر میخواستید خصوصی مطرح بشه و جوابی نگیرید بهتر بود پیغام خصوصی ارسال کنید.
همچنین شما که لالایی بلدین چرا خوابتون نمیبره؟ میفرمایید دخالت در کار دیگران خوب نیست. درسته؟ پس از خودتون شروع کنید و دخالت نکنید
من عرض معذرت از صاحب تاپیک.باید در جواب تون بگم که اولا شما آفری ندادید که فقط یه اسپم دادیدو تمام.دوما من تو کار کسی دخالت نکردم.فقط خواستم اینو به شما بگم که ممکنه که این افرادی که آفر میدن شاید بقول شما "تابستونی "نباشن و از همکارای خودتون باشن بالاخره شما هم مثل بقیه از جایی شروع کردید دیگه. در ضمن من با شما دشمنی ندارم که بخوام شما رو خراب کنم فقط از اون پستتون ناراحت شدم .موفق باشید
در پناه حق.
دوست عزیز، r72 محترم،
نظر دوستمون m_dg_farari درسته!
آخه استارتر اومده و داره میگه که:
مشخصه که باید ایران باشه و پینگش پایین باشه (زیر 100 به تمامی نقاط ایران)
اونوقت دوستان میان و آفر اروپا و امریکا میدن! به نظر من هم اون آفر ها اسپم بود نه تذکر m_dg_farari
بیان این فرهنگ رو یاد بگیریم. خدا خودش روزیه هر کسی رو می رسونه.
اول یک سخن با این دوستان /:)
همینجوری آفر بدیدا! اصلا توجه نکنید به درخواست دوستمون باشه؟
خوب وقتی تجربه اش رو ندارید چرا الکی صحبت میکنید؟
2-بیشتر از رم شما نیاز مند سی پی یو هستید. بخصوص در wow و در کور trinity و arcemu
3-اگر همه پلیر هات ایرانی هستن اینترانت بگیر هم پینگ پایین تر میاد هم قطعی کمتر میشه . هم پول پهنای باند اضافه نمیدی
4-شما اگر اول راحتون هست این مشخصات کافیه
wow: trinity or arcemu or mangoos : 2 GG ram Cpu 2 core 30 GG hdd
Diablo:2GGram Cput 2core 20 GG HDD
Counter : 1GG ram 1 core Cpu 10 GG hdd
Travian:1 GG ram 1 Core 10 GG hdd ON linux os
MW3:1 gig ram 2core Cpu 25GG HDD
به احتمال زیاد از گیگاوی پی اس - صفحه اصلی پورتال خریداری میشه ...
همینجا هم میخوام از پشتبانی خوبشون تشکر کنم
با تشکر از همه ی دوستان